Σε “ανθρώπινους” ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Β.

Ασκήσεις με την μπάλα το πρωί και έμφαση στην τακτική το απόγευμα περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα προπονήσεων της Νίκης Βόλου, στα Τρία Πέντε Πηγάδια, ενώ το ίδιο θα είναι και σήμερα. Οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές αφού κατέγραψαν αμέτρητα χιλιόμετρα στις πλαγιές του Βέρμιου και σήκωσαν τόνους από βάρη στο γυμναστήριο, αποκτώντας τη επιθυμητή φυσική κατάσταση, επανήλθαν σε «ανθρώπινους» ρυθμούς με την μπάλα να κυριαρχεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θέλει… …οι ποδοσφαιριστές του να λειτουργούν ως συμπαγές σύνολο και αυτό απαιτεί να βρίσκονται με «κλειστά» μάτια, κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από τις προπονήσεις αλλά και με τα πολλά φιλικά που έχει προγραμματίσει η βολιώτικη ομάδα. Τα αγωνιστικά συστήματα που θα ακολουθήσει η Νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, «γεμίζουν» τις απογευματινές προπονήσεις, κάτι που θα συνεχιστεί και μετά την επιστροφή των «κυανολεύκων» στο Βόλο.

Αύριο η προετοιμασία περιλαμβάνει πρωινή, χαλαρή προπόνηση με έμφαση στην τακτική και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βόλο, με στάση στο Αιγίνιο για τη διεξαγωγή του φιλικού με την τοπική ομάδα του Αιγινιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις