Έτοιμα τα πλάνα Ελευθερόπουλου για Παναχαϊκή

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο (6/6) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι (7/6, 19.00) με την Παναχαϊκή στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν την πρώτη εντός έδρας νίκη και τη δεύτερη στο πρωτάθλημα, συνδυάζοντας…

…παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο. Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός δεν έχει πετύχει γκολ στο γήπεδό του στη διάρκεια των πλέι οφ, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 0-1.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βασίλη Τριανταφυλλάκου (θα χάσει και το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ), Γιώργος Θέος και Γιώργου Μαργαρίτη (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής). Οι Μπαλντοβαλίεφ και Ιντζίδης αποτελούν παρελθόν, ενώ θυμίζουμε πως τραυματίας είναι ο Μπεριάν.
Ο Ελευθερόπουλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κολίτσι, ενώ οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες θα είναι οι Καρράς (δεξιά) και Μπουτζίκος (αριστερά). Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιαλούσης και Μπάρμπας. Οι Μακρυδημήτρης και Κυζιρίδης αναμένεται να είναι οι δύο παίκτες που θα παίξουν στον άξονα, ως ανασταλτικοί μέσοι. Οι Μπιτάνγκ και Σκοπελίτης θα παίξουν στις πτέρυγες, με τον Νικολιά να παίζει πίσω από τον προωθημένο Διαμαντόπουλο. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις