Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας Καλανδαρίδης και Γεωργούδη

Αναχώρησαν για το Λιντς της Αυστρίας η αντιπροσωπεία της Εθνικής μας ομάδας κωπηλασίας προκειμένου να πάρει μέρος στον 2ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Στην αποστολή μετέχουν και δύο Βολιώτες, που ανήκουν στον ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Ο λόγος για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Γιάννη Καλανδαρίδη και η επίσης παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαργαρίτα Γεωργούδη  που λόγω σπουδών στις ΗΠΑ απείχε από την αρχή της χρονιάς των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Συνολικά η Ελλάδα στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λιντς θα πάρει μέρος με επτά αθλητές κι αθλήτριες και 4 πληρώματα. Πιο αναλυτικά:

Διπλό σκιφ ελ βαρών (α): Α. Παπακωνσταντίνου-Χ. Ντινενής, σκιφ (α): Γιάννης Καλανδαρίδης, διπλό σκιφ (γ): Σ. Ασουμανάκη-Α. Κυρίδου και δίκωπος άνευ (γ): Α. Αγγελοπούλου-Μαργαρίτα Γεωργούδη.

Την ομάδα συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτρης Πέτρου, Γιάννης Χρυσόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΑ/ΝΑΒ και σύσσωμοι οι φίλοι της Βολιώτικης Κωπηλασίας εύχονται στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες την συνέχιση των επιτυχιών και στο Παγκόσμιο κύπελλο Κωπηλασίας 2018.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις