Νίκη-πρόκριση με Ν. Κορέα θέλει το Μεξικό

Με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της, έτσι ώστε ν΄ αξιοποιήσει στο έπακρο το 1-0 επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας, η εθνική ομάδα του Μεξικού, αντιμετωπίζει το απόγευμα (Σάββατο 23 Ιουνίου, 18:00) στο Ροστόφ, την Νότια Κορέα.

Ο Κάρλος Οσόριο, δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές και θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1, όπως και στην πρεμιέρα. Ο Τσιτσαρίτο θα είναι σε ελεύθερο ρόλο στην «γραμμή κρούσης» και οι Λαγιούν, Βέλα, Κουαρδάδο και Λοθάνο θα ελέγξουν με την ταχύτητα και την οξυδέρκεια που τους διακρίνει την επιθετική λειτουργία της ομάδας που εντυπωσίασε με αντίπαλο την Γερμανία.

Όσον αφορά στους Ασιάτες, που ηττήθηκαν δύσκολα από την Σουηδία με 1-0 στην πρεμιέρα, θα παίξουν με το επιθετικογενές 4-3-3, βασισμένοι στην ομαδική λειτουργία, στο πάθος και στην φυσική κατάσταση.

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Σιν Τάε Γιονγκ): Χιέον Γου Τζο, Μιν Γου Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Χιουν Σου Γιανγκ, Γιονγκ Λι, Τζα Τσέολ Κου, Σουνγκ Γιουένγκ Κι, Τζάε Σουνγκ Λι, Χέουνγκ Μιν Σον, Σιν Γουκ Κιμ, Χι Τσαν Χουάνγκ.

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Οσόριο): Οτσόα, Σαλσέδο, Αγιάλα, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Κουαδράδο, Λαγιούν, Βέλα, Λοθάνο, Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις