Εύκολο μεσημέρι έχει η Αγγλία με Παναμά

Ένα εύκολο μεσημέρι περιμένει την Αγγλία την Κυριακή 24 Ιουνίου, καθώς θα αντιμετωπίσει (15:00) στο Νίζνι Νοβγκοροντ τον Παναμά για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μετά την αγχωτική νίκη με 2-1 επί της Τυνησίας στην πρεμιέρα, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και οι παίκτες του, γνωρίζουν πως με νίκη επί του Παναμά ουσιαστικά εξασφαλίζουν την θέση τους στην επόμενη φάση. Και δεν είναι διατεθειμένοι ν΄ αφήσουν την εικαιρία να πάει χαμένη. Ο νεαρός τεχνικός, θα εμπιστευθεί και πάλι το 3-5-2, με τους Κέϊν και Ράσφορντ (σ.σ. θα ξεκινήσει αντί του Στέρλινγκ) στην επίθεση, τον Λίνγκαρντ σε ελεύθερο ρόλο και τον Χέντερσον να ηγείται της μεσαίας γραμμής.

Από την πλευρά του ο Παναμάς, στην πρεμιέρα με το Βέλγιο (ηττα με 3-0) δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Με σύστημα 4-1-4-1 ο Ερνάν Ντάριο Γκόμεζ προσπαθεί να διαφυλάξει «τα νώτα του» και τα καταφέρνει με ισχυρό βαθμό δυσκολίας, μέχρι η ομάδα να δεχθεί γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην αναμέτρηση με την Αγγλία, που σε κάθε περίπτωση είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη.

Διαιτητής: Γκιντ Γκρίσα (Αίγυπτος)

Οι πιθανές συνθέσεις:

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Λόφτους-Τσικ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ, Γιανγκ, Ράσφορντ, Κέιν.

Παναμάς (Ερνάν Ντάριο Γκόμεζ): Πενέδο, Μουρίγιο, Τόρες, Εσκομπάρ, Ντέϊβις, Γκόμες, Μπαρτσένας, Κούπερ, Γοδόϊ, Ροντρίγκες, Πέρεθ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις