Συμπληρώνεται το παζλ της Νίκης (photo)

Με γοργούς ρυθμούς συμπληρώνεται το παζλ του ρόστερ της Νίκης Βόλου με τον Κώστα Θεοδώρου και τον Λεωνίδα Μπίλη να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές που θέλουν και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Συλλόγου. Οι ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στην αποστολή που στις 23 Ιουλίου θα ταξιδέψει στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, φτάνουν τους 20.

Εκτός της πρώτης εικοσάδας κλεισμένοι θα πρέπει να θεωρούνται οι δύο τερματοφύλακες που θα αποτελέσουν το 1-2 της ομάδας, για τους οποίους οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως πρόκειται για υψηλόσωμους με εμπειρία σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία.

Προσπάθεια γίνεται για να επιστρέψουν στη Νίκη ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες, όμως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες όπως το ύψος του μπάτζετ και η προτεραιότητα σε μεγαλύτερες κατηγορίες για τους συγκεκριμένους παίκτες. Τέτοια περίπτωση είναι του Μπιτσάκου.

Στους «20» περιλαμβάνονται και τρεις παίκτες των υποδομών της Νίκης ενώ στο κάδρο αναμένεται να μπουν ακόμη περισσότεροι. Αναλυτικά οι παίκτες που έχουν πάρει το προβάδισμα στην κούρσα για μία θέση στο ρόστερ της Νίκης:

Τερματοφύλακες: Γρηγοριάδης, Ράπτης

Αριστερά μπακ: Αναστασίου, Πασκούλεφ

Στόπερ: Κανταρτζής, Ναουμίδης, Ζαρίφης, Δημουλάς

Δεξιά μπακ: Καραμπούζης, Λάμπρου, Κεμάλι

Αμυντικά χαφ: Γεωργιάδης, Καρακώστας

Μέσοι: Κόλα, Νιαώτης, Βουρδάκης, Ματθαίου, Γκίκας, Τσιανάκας

Επιθετικοί:Ταουτσιάνης

roster-6-6-15

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις