Δεν είπε “όχι” στην επιστροφή του ο Μέτσε

Εκτός των ποδοσφαιριστών που θεωρούνται κλεισμένοι από τη Νίκη Βόλου, υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν γίνει κρούσεις και συζητήσεις με την οριστική απάντηση να εκκρεμεί. Μία εξ αυτών των περιπτώσεων είναι και αυτή του Νέτι Μέτσε.

Ο 20χρονος μέσος που κέρδισε τις εντυπώσεις στις τέσσερις συμμετοχές του στη Σούπερ λιγκ με τη φανέλα της Νίκης και αποτέλεσε βασικό γρανάζι της εντυπωσιακής Κ20 του Συλλόγου, αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού επιτελείου της βολιώτικης ομάδας και γίνεται προσπάθεια να φορέσει πάλι τα κυανόλευκα.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Νέτι Μέτσε στη Νίκη Βόλου είναι μοιρασμένες, με τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή των φίλων της ομάδας να έχει ζητήσει προθεσμία για να απαντήσει στην πρόταση που του κατατέθηκε, χωρίς να είναι αρνητικός σ’ αυτή την προοπτική. Βέβαια, με τις μετοχές του να εκτοξεύονται κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο είναι φυσικό να περιμένει πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Αν αυτή δεν έρθει τότε οι πιθανότητες ο Μέτσε να ξαναφορέσει τη φανέλα της Νίκης θα είναι μεγάλες.

Πέρα από την ουσία μίας τέτοιας κίνησης, καθώς ο νεαρός μέσος έχει όλα τα στοιχεία για να αποτελέσει τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής των κυανολεύκων, είναι βέβαιο πως η επιστροφή του θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας που θα δει ένα αγαπημένο ποδοσφαιριστή να φορά και πάλι τη φανέλα του Συλλόγου.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις