Νίκη γοήτρου με Παναχαϊκή θέλει ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Το προτελευταίο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Football League δίνει σήμερα (7/6) ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο ΕΑΚ, για την 9η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.00 και οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να σημειώσουν την πρώτη εντός έδρας νίκη, μετά από τρεις ήττες σερί στο Βόλο – και τη…

…δεύτερη στο μίνι πρωτάθλημα. Θυμίζουμε, πως η μοναδική νίκη του Ολυμπιακού είναι με την Παναχαϊκή στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κόρινθο (1-3).
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης των πλέι οφ, ένα βαθμό πίσω από την Παναχαϊκή που βρίσκεται στην 5η θέση.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς όλοι κι όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι στον Ολυμπιακό για το σημερινό παιχνίδι είναι 16. Μεταξύ αυτών και οι νεαροί Ντινόπουλος και Κεσίδης.
Ο Ελευθερόπουλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κολίτσι, ενώ οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες θα είναι οι Καρράς (δεξιά) και Μπουτζίκος (αριστερά). Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιαλούσης και Μπάρμπας. Οι Μακρυδημήτρης και Κυζιρίδης αναμένεται να είναι οι δύο παίκτες που θα παίξουν στον άξονα, ως ανασταλτικοί μέσοι. Οι Μπιτάνγκ και Νικολιά θα παίξουν στις πτέρυγες, με τον Σκοπελίτη να παίζει πίσω από τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Ρίζος, Ρόκας, Ζέρης, Ντινόπουλος και Κεσίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γιώργος Θέος, Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Γιώργος Μαργαρίτης, οι Ζόραν Μπαλτοβαλίεφ, Χρήστος Ιντζίδης (δεν προπονούνται με την ομάδα), ο Χερόν Μπεριάν, ο οποίος αποτελεί ήδη παρελθόν και ο Αλέξανδρος Κασμερίδης.

Με απουσίες και η Παναχαϊκή
Με αρκετά προβλήματα βρίσκεται από χθες στο Βόλο η Παναχαϊκή για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σπανός έχει στο απουσιολόγιό του τέσσερα ονόματα. Οι Ασίγκμπα και Κοντοχρήστος είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι Αναστασόπουλος και Γεωργακόπουλος είναι τραυματίες.Αναλυτικά η αποστολή: Δήμιζας, Παπαδόπουλος, Χαρτσιάς, Καρβουνιάρης, Άλμπι, Κάργας, Χούσα, Γκαντιάγκα, Πατινιώτης, Τρίγκας, Μπουντόπουλος, Κορέτας, Στεργίδης, Μασούρας, Χοτζάλι, Μαζιώτης, Κυβελίδης, Μαρουκάκης.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Δ. Τίκας (Θεσπρωτίας)
4ος διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις