Ακλόνητο φαβορί η Ισπανία κόντρα στο Μαρόκο

Στο Καλίνιγκραντ στις 21.00 η Ισπανία θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Η Ισπανία έφτυσε αίμα αλλά τελικά καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με το ισχνό 1-0 επί του Ιράν. Αντιμετώπισε μια ομάδα που αμυνόταν με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα και σκόραρε από μία καραμπόλα με τον Ντιέγκο Κόστα στο 54’. Στο όριο καρτών είναι ο Μπουσκέτς.

Το Μαρόκο αποχαιρέτησε τον Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 1-0 από την Πορτογαλία, αφού έχασε άδικα με 1-0 από το Ιράν, με αυτογκόλ στο 95’ κι ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε την κυκλοφορία. Έχασε με το ίδιο σκορ και από τους Πορτογάλους. Βρεθήκανε πίσω στο σκορ στο 4’, αλλά δεν πτοήθηκε. Είχε καλές ευκαιρίες, κυρίως με τον στόπερ και αρχηγό Μπενατία, καθώς και με τον ηγέτη Μπελχάντα, στο δεύτερο μέρος για να ισοφαρίσει. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έδειξε τα δόντια του. Απογοήτευση, αλλά και περηφάνια από όλους μετά τον αγώνα, αφού έδειξε δυνατότητες και πως σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο. Ο Ρενάρ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές, ώστε να δώσει χρόνο και σε αναπληρωματικούς παίκτες από την αποστολή.

Η Ισπανία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία. Μένει έξω σε δύο περιπτώσεις. Είτε με ήττα και νίκη του Ιράν, αρκεί να γύρω την διαφορά τερμάτων από την Πορτογαλία, είτε με ήττα με δύο γκολ διαφορά και ισοπαλία στο άλλο ματς. Είναι πρώτη εάν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Πορτογαλία. Σε περίπτωση που φέρουν το ίδιο, θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Αδιάφορο το Μαρόκο έχει ήδη αποκλειστεί.

Πιθανές συνθέσεις:

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Ράμος, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ίσκο, Ινιέστα, Σίλβα, Λούκας Βάσκεθ, Ντιέγκο Κόστα.

ΜΑΡΟΚΟ: Μουνίρ, Ντιράρ, Μπενατία, Σαΐς, Χακίμι, Ελ Αχράντι, Μπουσουφά, Καρσελά, Μπελχάντα, Ζίγεκ, Ελ Κααμπί.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις