To νέο Amore του Χάμιλτον (photos)

Ο Λιούις Χάμιλτον ξεπέρασε γρήγορα τον χωρισμό του από την Νικόλ Σέρτζινγκερ. Η νέα κοπέλα του ονομάζεται Κένταλ Τζένερ, είναι μόλις 19 ετών, μοντέλο και σταρ και σε τηλεοπτικά ριάλιτι σόου. Μεταξύ άλλων παίζει στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά ‘’Keeping up with the Kardashians’’.

Η Κένταλ είναι ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν και μία από τις δύο βιολογικές κόρες του πρώην Ολυμπιονίκη του δεκάθλου, Μπρους Τζένερ και της Κρις Καρντάσιαν. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τον Δεκέμβριο του 2014, εξακολουθούν όμως και ζουν μαζί στο Λος Αντζελες.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 1976 προκάλεσε πρόσφατα σάλο, όταν αποκάλυψε ότι ένιωθε γυναίκα και όχι άνδρας, γιαυτό και θα προχωρήσει σε εγχείριση αλλαγής φύλου. Τώρα πλέον ονομάζεται Κέιτλιν και θα κοσμεί μάλιστα ως εντυπωσιακή ξανθιά το εξώφυλλο στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού ‘’Vanity Fair’’.
Με άλλα λόγια, αν παντρευτεί στο μέλλον ο Λιούις την Κένταλ Τζένερ, θα έχει δύο πεθερές και κανέναν πεθερό!

Πάντως ο πιλότος της Mercedes πέταξε με το ιδιωτικό του τζετ στο Μόντρεαλ για το Γκραν Πρι του Καναδά χωρίς τη νέα αγαπημένη του. Στις δοκιμές πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο, να δούμε ωστόσο, πώς θα πάει και στον αγώνα.

http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/default/public/article/2015-06/lewisnew1.jpg?itok=lCesqKS5

http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/lewisnew2.jpg

Η Κένταλ αριστερά και στο κέντρο η ετεροθαλής αδελφή της, Κιμ Καρντάσιαν.

 
http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/files/lewisnew3.jpg
Ο Ολυμπιονίκης του Δεκάθλου Μπρους Τζένερ, είναι πλέον γυναίκα και ονομάζεται Κέιτλιν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις