Στις δέκα καλύτερες ομάδες της Ελλάδας οι έφηβοι του ΟΥΚ Βόλου

Με το σπαθί της,  κέρδισε η Εφηβική Ομάδα του ΟΥΚ Βόλου στην υδατοσφαίριση, την πρόκρισή της στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Εφήβων που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουλίου (πιθανώς στην Αθήνα). Οι νεαροί πολίστες εργάστηκαν μεθοδικά σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, αντιμετώπισαν τραυματισμούς και απογοητεύσεις, συνδύασαν σχολικές υποχρεώσεις και ατέλειωτες ώρες στην πισίνα, θυσίασαν εξόδους – παρέες – διακοπές – εκδρομές προκειμένου να καταφέρουν να είναι παρόντες και καταξιωμένοι ανάμεσα στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

Ο στόχος είχε τεθεί με σαφήνεια από την αρχή της χρονιάς και αποτελούσε  το μεγάλο στοίχημα για αυτή την συγκεκριμένη ομάδα που ο βασικός της κορμός αγωνίζεται τα τελευταία 5 χρόνια μαζί. Οι αγώνες της Γ’ Ημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διεξήχθησαν στην ανοικτή 50άρα πισίνα του Κολυμβητηρίου “Ιάσων Ζηργάνος”    το τριήμερο  22/6/2018 – 24/6/2018.

Στον όμιλο του Βόλου συμμετείχαν εκτός της ομάδας του ΟΥΚ Βόλου, η ομάδα του Ν.Ο. Βουλιαγμένης (ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στην συγκεκριμένη κατηγορία),  η Νίκη Βόλου, η Ν.Ε. Λάρισας και η Κ.Ε. Κοζάνης. Ο τελικός απολογισμός για την ομάδα του ΟΥΚ Βόλου ήταν τρείς νίκες και μία ήττα που τον έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και του έδωσε το εισιτήριο για την συμμετοχή στην Τελική Φάση.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του ΟΥΚ ήταν τα εξής:

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΟΥΚ Βόλου: 18-1,  ΟΥΚ Βόλου – Νίκη Βόλου: 6-5, ΚΕ Κοζάνης – ΟΥΚ Βόλου: 6-11, ΟΥΚ Βόλου – ΝΕ Λάρισας 15-8.

Οι 10 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Τελική Φάση είναι οι:

Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας (από τον Ά Όμιλο Αττικής), Π. Φάληρο, ΓΣ Περιστερίου (από τον Β´ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Χίου, Ηλυσιακός (από τον Γ´ Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Φοίβος (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΝΟ Βουλιαγμένης, ΟΥΚ Βόλου (από τον Όμιλο Βόλου).

Την ομάδα του ΟΥΚ Βόλου απαρτίζουν οι αθλητές:  Νάσιος Νίνο, Κουφιδάκης Χρήστος, Γαργαλέτσος Απόστολος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Μπένης Λευτέρης, Βλιώρας Βασίλης, Αχλαδιώτης Γιάννης, Ντόνας Μάρκος, Γεωργιάδης Γεράσιμος, Τσιμπερίδης Βελισσάριος, Μπομπός Δημήτρης, Ανδρόνογλου Αλέξανδρος, Καραγιάννης Αιμιλιάνο, Μπακαλάκης Δημήτρης, Νταρίκος Δημήτρης, Μορφονιός Πάρης, Ιωάννου Στέλιος. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Ντόνας με βοηθό τον Θωμά Μεφσούτ.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές για την επιτυχία τους και τους εύχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην συνέχεια.

Δελτίο Τύπου ΟΥΚ Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις