Επικοί διάλογοι Κούγια-Αλαφραγκή: «Άντε μωρή χορεύτρια, αδερφούλα»!

Απίθανες σκηνές στα γραφεία της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης των προσφυγών που κατέθεσαν εναντίον των “βυσσινί” οι Γιοβάνοβιτς, Κρίζμαν και Μλαντένοβιτς. Εκτός από το επεισόδιο των Κούγια και Παλαιολόγου που προηγήθηκε εκτός αιθούσης της ΕΕΟΔ, υπήρξαν… επικοί διάλογοι και στη συνέχεια.

Πρωταγωνιστής εκ νέου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή τη φορά με τον νομικό εκπρόσωπο του ΠΣΑΠ, Μανώλη Αλαφραγκή, ο οποίος βρέθηκε ως συνήγορος των εν λόγω ποδοσφαιριστών. Ενώ είχε τον λόγο ο μάνατζερ Χρήστος Παλαιολόγος που είχε κληθεί ως μάρτυρας, παρενέβη ο κ.Αλαφραγκής για να δώσει κάποια διευκρίνιση, με τον Αλέξη Κούγια να του επιτίθεται φραστικά.

«Τι απαντάς μωρή χορεύτρια; Άντε μωρή αδερφούλα, κλείσε το στόμα σου», κι αφού… ολοκλήρωσε, ζήτησε και να γραφτεί στα πρακτικά!

O εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ πάντως αντέδρασε με πολύ μεγάλη ψυχραιμία, λέγοντάς του συνεχώς ότι τον σέβεται λόγω της φιλίας του κ.Κούγια με τον πατέρα του (ήταν μαζί φαντάροι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε), επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές: «Δεν σας απαντώ κ.Κούγια, σας σέβομαι και σας αγαπώ…».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις