Ελευθερόπουλος: Ευτυχισμένος για ότι έχω ζήσει έξι μήνες

Λίγο μίλησε για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει εισπράξει ο ίδιος και ο συνεργάτης του, Στέλιος Βενετίδης, από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:…

«Για το παιχνίδι συμφωνώ με τον κ. Σπανό. Ήταν ένα απολαυστικό ματς, από δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και νοοτροπία και με δύο ομάδες που έχουν νεαρούς παίκτες. Η Παναχαϊκή νομίζω ότι έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία και μετά είμαστε εμείς. Δύο ομάδες με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, δεν είμαι ρατσιστής, αλλά είναι πολύ ωραία και καλό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο να παίζουν νέα παιδιά.
Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια δήλωση για τον κόσμο, αν και δεν το συνηθίζω. Πριν δύο μήνες είχα δώσει μια συνέντευξη, όταν είχαμε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και είχα πε ότι βλέπω την αγάπη του κόσμου, αλλά ότι αυτό είναι εύκολο όταν υπάρχουν νίκες. Οφείλω να πω, ότι στην διαδικασία των πλέι οφ παρότι έχουμε αρκετές ήττες, συνεχίζω και εγώ και ο Στέλιος (σ.σ. Βενετίδης) να εισπράττω πολύ αγάπη από τον κόσμο και όλο αυτό που έχω ζήσει θα μου μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου, ότι και να γίνει. Οφείλω να ομολογήσω, ότι όλο αυτό το εξάμηνο εγώ και ο Στέλιος έχουμε ζήσει πράγματα που θα μας μείνουν στην καρδιά μας. Ο κόσμος του Βόλου έχει κουλτούρα και παιδεία. Κρατήσαμε την αξιοπρέπεια της ομάδας με όσα παλικάρια έμειναν που είναι εκπληκτικοί χαρακτήρες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για ότι έζησα έξι μήνες
Για την αμυντική λειτουργία και τα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα: «Αν είχαμε βαθμολογικό κίνητρο θα με βλέπατε εξοργισμένο. Αλλά σήμερα που δεν έχουν σημασία οι βαθμοί τουλάχιστον είδαμε να υπάρχει διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο. Την τελευταία εβδομάδα δεν κατάφερα να είμαστε στα αποδυτήρια όπως θα ήθελα αλλά αυτό είναι δική μου ευθύνη. Μου άρεσε όμως που δείξαμε επιθετική διάθεση, βγάλαμε συνδυασμούς, είχαμε ωραίες αλλαγές πλευράς, ήταν μια ωραία εικόνα και ένα απολαυστικό παιχνίδι.
Επίσης είναι τέλος σεζόν, έχουν μείνει οι παίκτες που έχουν μείνει και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ξεκουράσουμε παιδιά και η κούραση κάνει λίγο το μυαλό να μην είναι καθαρό. Ποιο πολύ όμως στεναχωρήθηκα που δεν είχαν πνευματική διαύγεια με την Λάρισα και τον Ηρακλή παρά σήμερα. Τακτικά σήμερα προσπάθησαν περισσότερο αλλά οι παίκτες είναι εξουθενωμένοι σωματικά και ψυχικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις