Μεθοδικά για στόπερ και “δεκάρι” κινούνται στον Ολυμπιακό Β.

Συνολικά 18 ποδοσφαιριστές αριθμεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με 11 ποδοσφαιριστές και την απόκτηση επτά παικτών. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα απαρτίζεται από 23 έως 25 παίκτες, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν θα μείνει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής από την περσινή ομάδα.

Και αναφερόμαστε, κυρίως, στον Λεωνίδα Χρήστου, ο οποίος είναι ένας παίκτης που βοήθησε την χρονιά που ολοκληρώθηκε τον Ολυμπιακό, είναι καθαρά φορ περιοχής και μπορεί άνετα να πλαισιώσει τους Κώστα Φλίγκο και Βασίλη Σαχινίδη, οι οποίοι μπορούν να παίξουν και έξω από την περιοχή.

Τα κομμάτια του παζλ, βέβαια, δεν έχουν ακόμη συμπληρωθεί, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κινούνται σε πρώτη φάση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιτελικού μέσου. Όπως έχει γράψει το goalpost.gr γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από πλευράς διοίκησης να έρθει στην ομάδα ένας πολύ αξιόλογος στόπερ, με συμμετοχές σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ. Είναι σε πολύ καλή ηλικία, τα δύο τελευταία χρόνια έκανε εξαιρετικές χρονιές, παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς εξαρτάται και από το αν θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, εξετάζουν και ορισμένες άλλες περιπτώσεις έμπειρων κεντρικών αμυντικών, εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση. Όλοι τους έμπειροι και με παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Για τη θέση του επιτελικού μέσου εξετάζονται παίκτες Έλληνες, αλλά και ξένοι, οι οποίοι γνωρίζουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις