Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παλαμά το νέο Δ.Σ. του ΑΟ Σελλάνων

Εποικοδομητική συνάντηση είχε το πρωί της Δευτέρας το νέο Δ.Σ του ΑΟ Σελλάνων με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου.

Στη συνάντηση όπου πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΑΟ Σελλάνων κ. Κώστας Νούσιος, ο Αντιδήμαρχος Παλαμά και Γενικός Γραμματέας του Αο Σελλάνων κ. Αποστόλης Μοσχόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός κ. Άγγελος Μπουτζιώνας. Από την συζήτηση διαπιστώθηκε η θέληση του Δήμου Παλαμά να στηρίξει τη νέα προσπάθεια της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έμφαση δόθηκε σε θέματα που αφορούν κυρίως την υποδομή.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε αναλυτική συζήτηση για την εξεύρεση των απαιτούμενων λύσεων σε ότι αφορά το γήπεδο του Προαστίου. Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίου δεσμεύθηκε πως θα συμβάλει στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου καθώς και σε όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για τη νέα περίοδο.

Όπως είπε προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής είναι η διασφάλιση, με κάθε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις να παρέχουν αξιοπρεπείς και ποιοτικές υπηρεσίες.

Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων εξέφρασε την ικανοποίησή της για την στήριξη της Δημοτικής Αρχής αλλά και για τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις που ανέλαβε, αναμένοντας έμπρακτες λύσεις ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη από κάθε πλευρά με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Πηγή: karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις