Στην τελική ευθεία του Πόνσε για ΑΕΚ

ΑΕΚ και Ρόμα ξεκίνησαν την ανταλλαγή εγγράφων και ο Έκι Πόνσε περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει -από την Αργεντινή- στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η ΑΕΚ και η Ρόμα βρίσκονταν σε διαρκείας συζητήσεις, ενώ ξεκίνησαν και την ανταλλαγή εγγράφων, προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό κείμενο της συμφωνίας τους για τον μονοετή δανεισμό του Αργεντινού άσου στην Ένωση.

Την ίδια στιγμή οι Κιτρινόμαυροι ήταν σε ανοικτή επαφή και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, μέσω του πατέρα του που είναι και μάνατζέρ του. Ο Πόνσε, που βρίσκεται στην Αργεντινή, έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του και περιμένει ειδοποίηση κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας πως η συμφωνία των δύο κλαμπ έκλεισε επίσημα, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα. Με την άφιξή του να αναμένεται έως το τέλος της εβδομάδας.

Επαφές σε δύο μέτωπα

Βάσει λογικής, λοιπόν, ο Πόνσε αναμένεται να βρίσκεται στο αεροπλάνο με το οποίο θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα στην Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Όμως, είναι πολύ πιθανό να μην είναι η μόνη προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν κορυφώσει τις επαφές τους τόσο για τη θέση του εξτρέμ όσο και για αυτή του στόπερ, έχοντας φτάσει σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με συγκεκριμένους στόχους. Επιδιώκοντας να προχωρήσουν σε τελικές εξελίξεις το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις