Στον Πύρασο παραμένει ο Γ. Ζαχαράκης

Έναν ποδοσφαιριστή που υπήρξε από τα βασικότερα πρόσωπα (είχε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής) της περσινής πορείας και μάλιστα με μεγάλη παραγωγικότητα στο σκοράρισμα, κατάφερε να κρατήσει στο δυναμικό του ο Πύρασος.

Πρόκειται για τον Γιάννη Ζαχαράκη που ήδη μετρά δυο σεζόν παρουσίας στην ομάδα της Ν. Αγχιάλου και πλεον θα αποτελεί έναν από τους ηγέτες της νέας προσπάθειας…

Η ανακοίνωση αναλυτικά:
“Ο Γιάννης Ζαχαράκης συμφώνησε με τη διοίκηση του Πυράσου κι ανακοινώνεται η παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδος μας για την σεζόν 2018-2019. Από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Πυράσου τα τελευταία δύο χρόνια, ήρθε στη Ν. Αγχίαλο τον Ιανουάριο του 2017 και έχει καταγράψει 16 συμμετοχές με 7 γκολ στο β’ μισό του πρωταθλήματος 2016-17 και 24 συμμετοχές με 12 γκολ  στο πρωτάθλημα 2017-18. Μάλιστα φέτος αγωνίστηκε περισσότερα λεπτά από κάθε άλλο συμπαίκτη του. Θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας στην αγωνιστική περίοδο που έρχεται και για την οποία η διοίκηση του Πυράσου βρίσκεται σε συνεχείς επαφές για την διαμόρφωση του ρόστερ με ανανεώσεις και μεταγραφές…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις