Κίνηση της ΑΕΚ για Άλεφ

Μπορεί η ΑΕΚ να προχωρά για να κλείσει τον Εζέκιελ Πόνσε και παράλληλα να καταλήξει στους «εκλεκτούς» για τα άκρα και το κέντρο της άμυνας, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από to10.gr, στο μεταγραφικό «κάδρο» των κιτρινόμαυρων έχει έρθει τις τελευταίες μέρες και μια περίπτωση μέσου! Που αρέσει πολύ στην Ένωση, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει ήδη κινηθεί για την απόκτησή του!

Ο χαφ που έχει έρθει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ο Βραζιλιάνος Άλεφ Ντος Σάντος, που ανήκει στη Μπράγκα και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού! Ο Άλεφ έκανε μια καλή σεζόν στην Κύπρο, με τον Απόλλωνα να επιθυμεί την επέκταση του δανεισμού του από τον σύλλογο της Πορτογαλίας. Ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση δείχνει να παρουσιάζει δυσκολίες λόγω εμπλοκής της ΑΕΚ!

Όπως αναφέρουν πηγές από την Κύπρο η Ένωση έχει μπει στο «κόλπο» για την απόκτηση του 23χρονου χαφ, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως «κόφτης», όσο και ως κεντρικός μέσος. Διαθέτοντας στοιχεία που αναζητά ο Ουζουνίδης για τον άξονα, όπως το μπόι και ο δυναμισμός.

Ο ύψους 1.87 μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόντε Πρέτα, πριν τον αποκτήσει η Μπράγκα το 2015. Η ομάδα της Πορτογαλίας τον παραχώρησε δανεικό αρχικά στην Σαλάλ και στη συνέχεια στον Απόλλωνα Λεμεσού, τη φανέλα του οποίου φόρεσε πέρυσι.

Ο Άλεφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το 2020, με την ΑΕΚ να ψάχνει την υπόθεση προκειμένου να τον αποκτήσει πιθανότατα δανεικό, με μια οψιόν αγοράς. Μιας και εκτιμάται πως πρόκειται για περίπτωση που μπορεί να αποδειχθεί «φλέβα χρυσού», κάνοντας στα 23 του το ξεπέταγμα στην καριέρα του με τα κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις