Τουτουντζόγλου: «Φαβορί στη Γ’ εθνική, πολύ δυνατοί στη Β’»

Στο ραδιόφωνο του “Βόλος 98.6 fm” και στην εκπομπή “Classico” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου ευχαρίστησε δημόσια τον πιστό φίλο της Νίκης Βόλου που παρά τα χιλιάδες χιλιόμετρα που τον χωρίζουν από την πατρίδα (εργάζεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας), συνεχίζει να βοηθά την ομάδα της καρδιάς του. Επίσης, αναφέρθηκε στους παίκτες που ενδιαφέρουν τη Νίκη Βόλου ώστε να ενταχθούν στο ρόστερ, τονίζοντας πως στόχος είναι να γίνει μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Τουτουντζόγλου:

Για το αν υπάρχει εξέλιξη όσον αφορά την κατηγορία που θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου: «Είμαστε σε αναμονή. Όπως έχουμε πει όμως είμαστε υποχρεωμένοι να στήσουμε ομάδα για την παραπάνω κατηγορία.  Αυτό μας κοστίζει αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Ήδη στήνουμε την ομάδα».

Για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας: «Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν κάποια ονόματα. Να αναφέρω ότι όντως είμαστε πολύ κοντά σ’ αυτά τα ονόματα, τον Μιχάλη Φουσκλιά και τον Φώτη Τάσσο κι όχι μόνο. Είμαστε πολύ κοντά και με τον Βασίλη Γιωτόπουλο, σχεδόν έχουμε συμφωνήσει.  Είμαστε επίσης στην αναζήτηση ενός παίκτη υψηλών προδιαγραφών για μια συγκεκριμένη θέση που ψάχνουμε. Παίζουν δύο πολύ δυνατά ονόματα, με μεγάλη εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες και ελπίζουμε να έχει αίσιο τέλος όλο αυτό».

Για το αν η ομάδα σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει και στη Β’ Εθνική, εφόσον προκύψει συμμετοχή σ’ αυτή: «Αν είμαστε στη Β’ Εθνική θα φανεί αν θα πρωταγωνιστήσουμε. Αν είμαστε στη Γ’ τότε θα έχουμε μια ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Εφόσον πραγματοποιηθούν όλες οι μεταγραφές η ομάδα θα έχει τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Αν είναι στη Β’ Εθνική όντως θα είμαστε μια ομάδα πάρα πολύ καλή».

Για το αν η Α2 αποτελεί μακροχρόνιο στόχο: «Η Α2 είναι όνειρο. Είναι μακριά, γιατί τα οικονομικά μεγέθη ξεφεύγουν μετά πάρα πολύ και όπως έχω πει και δημόσια, εμείς δεν είμαστε για παραπάνω στο να μπορέσουμε να βρούμε χρήματα και να παίξουμε σε μια τέτοια κατηγορία. Ας είμαστε με το καλό στη Β’ Εθνική και τρώγοντας, όπως λένε, ανοίγει η όρεξη».

Το «ευχαριστώ» στον ξενιτεμένο φίλο της Νίκης Βόλου, Γιώργο Χατζηκωστή: «Σας πήρα τηλέφωνο για να ευχαριστήσω δημόσια έναν φίλο μας Νικιώτη που είναι ξενιτεμένος στην Αυστραλία και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να βοηθήσει την ομάδα μας , όπως βοηθάει εδώ και χρόνια και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Μιλάω για τον Γιώργο Χατζηκωστή, με τον οποίο χθες είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία και είναι ο πρώτος που αγοράζει εισιτήριο,  το Gold διαρκείας, και μάλιστα γράφτηκε και ως μέλος στη λέσχη μας. Έστειλε από την Αυστραλία ένα σεβαστό ποσό για να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε. Το “ευχαριστώ” στον Γιώργο είναι το λιγότερο.

Η στήριξη του κόσμου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, γι’ αυτό κι εγώ στην ομιλία στην ανοιχτή συνάντηση που έκανα, όταν ανέφερα το αποθεματικό που υπάρχει στο τμήμα μπάσκετ είπα ότι αυτά τα χρήματα δεν είναι δικά μου. Εμείς ως διοίκηση ξέρουμε ο καθένας από το πόστο του τι έχει προσφέρει. Όμως αυτά τα χρήματα που έχουν μαζευτεί, είναι χρήματα του Νικιώτη που στηρίζει την ομάδα από το υστέρημά του. Γι’ αυτό κι εγώ παρουσίασα αυτό το αποθεματικό και είπα ότι αυτά είναι λεφτά του κόσμου. Ένας από αυτούς λοιπόν είναι ο κ. Χατζηκωστής που ξενιτεμένος στην Αυστραλία προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει και είναι άκρως συγκινητικό αυτό το πράγμα.  Τι να πεις γι’ αυτό το παιδί, γι’ αυτόν τον άνθρωπο που πήγε εκεί να δουλέψει και στέλνει χρήματα στην ομάδα».

Εμείς έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά  για την ομάδα μας φέτος. Με την στήριξη του κόσμου ελπίζω να πάνε όλα καλά. Την Παρασκευή ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας».

Για τη Λέσχη Φίλων της ομάδας μπάσκετ: «Πάμε πολύ καλά στο κομμάτι των εγγραφών στη Λέσχη φίλων,  υπάρχει πολύς κόσμος που ανταποκρίθηκε. Είναι μια προσπάθεια για να βοηθηθεί το τμήμα ακόμη περισσότερο, καθώς τα τρία χρόνια διοίκησής μας δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από τη “μαμά” Νίκη. Και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο, όταν πριν τρία χρόνια το τμήμα ξεκινούσε από το μηδέν. Έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να στηριχτούμε με το να πλατιάσουμε ακόμα περισσότερο. Το ένα κομμάτι λοιπόν είναι το οικονομικό και το δεύτερο είναι ότι μέσα από αυτή τη Λέσχη ήθελα να εμπλουτίσω τη διοικούσα επιτροπή με άτομα, εθελοντές, που θέλουν να έρθουν να βοηθήσουν και να προσφέρουν έργο καθώς το φορτίο που δέχονται τα άτομα της διοικούσας είναι τεράστιο και δεν ξέρω μέχρι πότε θα αντέξουν. Άρα, όσοι περισσότεροι, τόσο ευκολότερο θα είναι το έργο μας και τόσο μεγαλύτερη διάρκεια θα έχουμε. Αυτό είναι και ο βασικότερος στόχος του ανοίγματος που κάναμε στον κόσμο, να έρθει να ενταχθεί στη διοικούσα επιτροπή και να βοηθήσει όσο μπορεί. Με ένα τηλέφωνο, μια εγγραφή και μια μηνιαία συνδρομή μπορεί κάποιος να έρθει και να βοηθήσει το τμήμα με πλήρη διαφάνεια».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις