Γαλλική ενίσχυση με Μακένγκο η Νίκη

Σε ακόμα μία μεταγραφή προχώρησε η Νίκη Βόλου αποκτώντας τον Γάλλο Κρίστοφερ Μακένγκο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός την τελευταία αγωνιστική περίοδο συμμετείχε με την NK Aluminij στο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής της Σλοβενίας, όπου και κατέγραψε 9 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Christopher Makengo, για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γάλλος μέσος είναι γεννημένος στις 7 Ιουλίου 1994 και έχει ύψος 1,84 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Olympique Lyonnais. Έπειτα αγωνίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα NCAA 2 με την ομάδα των Mercyhurst Lakers έχοντας 12 γκολ και 7 ασίστς ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο USL με την ομάδα των Thunder Bay Chill καταγράφοντας 5 γκολ και 1 ασίστ σε 17 αγώνες. Την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο, στην 1η κατηγορία Σλοβενίας με την NK Aluminij με την φανέλα της οποίας είχε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 γκολ.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις