Ο Τζανετόπουλος έκανε τα δικά του, το «Greco» πήρε το Κύπελλο

Η ομάδα του Greco Grill αντιμετώπισε τον Perfect 103.3 το απόγευμα του Σαββάτου (6/6, 18.00) στον τελικό του Ανεπίσημου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Olimpico Sport Club. To Greco Grill κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 του αξιόμαχου Perfect 103.3 και μετά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος, να φτάσει σε ένα ιστορικό για τα δεδομένα του ανεπίσημου ποδοσφαίρου, νταμπλ.

Το φιλμ του τελικού
Μετά από είκοσι λεπτά παιχνιδιού, ο Τζώτζος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Φαδάκης) άνοιξε το σκορ, 1-0 υπέρ της ομάδας του Perfect, σκορ που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, σε μία από τις αντεπιθέσεις του Greco, ο Γεωργούδης έφερε στο 70΄ το παιχνίδι στα ίσα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο συνήθης ύποπτος Τζανετόπουλος από ωραία μπαλιά του Λέλη, έδωσε προβάδισμα, 2-1 στην ομάδα του Greco Grill. Στο 82΄ ο Τσουρέλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Τζανετόπουλος) «κλείδωσε» την υπόθεση νίκη, αφού ο Perfect κατάφερε απλώς μείωσε στο 90΄ με σουτ που πραγματοποίησε ο Παπαδημητρίου λίγο έξω από την περιοχή.

Ο άνθρωπος του τελικού
Το αποτέλεσμα ενός αγώνα συνήθως κρίνεται από τη συνολική προσπάθεια μιας ομάδας, όμως αρκετές φορές υπάρχει ένας παίκτης που με την απόδοσή του θα κάνει το κάτι παραπάνω. Στον τελικό του Ανεπίσημου Κυπέλλου το απόγευμα του Σαββάτου, αυτός ο παίκτης ήταν ο Λευτέρης Τζανετόπουλος. Ο Τζανετόπουλος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα (2-1) στην ομάδα του Greco Grill στο 75΄(για πρώτη φορα στον τελικό) και αυτός που με ατομική προπάθεια κέρδισε το πέναλτι που στη συνέχεια εκτέλεσε εύστοχα ο Τσουρέλης. Εκ του αποτελέσματος απορρέει το συμπέρασμα, ότι ο Τζανετόπουλος ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίστηκαν στον τελικό του Ανεπίσημου Κυπέλλου.

Οι διαιτητές του τελικού 
Στον τελικό του Ανεπίσημου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου διαιτητής ήταν ο Κώστας Τριφωνίδης, ενώ βοηθοί ήταν οι Απόστολος Κωτούλας και Γεώργιος Παπαβαρσάμης. Το διαιτητικό τρίο πέρασε σχεδόν απαρατήρητο από τον κόσμο που παρευρέθηκε στο Olimpico Sport Club για να παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ του Greco Grill και του Perfect 103.3, ενώ δεν έλλειψαν και τα θετικά σχόλια από τους ποδοσφαιριστές και τους πάγκους των δύο ομάδων. 

Η απονομή του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου 
Στο ημίχρονο του τελικού, έγινε η απονομή του Ανεπίσημου Πρωταθλήματος, ενώ μετά τη λήξη του, αυτή του Κυπέλλου. Στην απονομή του Πρωταθλήματος δόθηκαν από ένα κύπελλο και μετάλλια στις τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα (Greco Grill, Caprice Παπαδοπούλου, Καραλής Γεωργικά Μηχανήματα), ενώ το ίδιο έγινε και σε αυτή του Κυπέλλου για τις δύο ομάδες του τελικού (Greco Grill, Perfect 103.3).

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις