Αβέβαιο το μέλλον του Ρήγα Φεραίου

Η σημερινή γενική συνέλευση του Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε στις 9 το βράδυ στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου, αλλά χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Λύση στο πρόβλημα της διαδοχής του πρώην προέδρου της Βελεστινιώτικης ομάδας, κ. Στέργιου Καλόγηρου, δεν βρέθηκε και όλα τα σενάρια όσον αφορά το μέλλον της παραμένουν ανοιχτά.

Η νέα γενική συνέλευση του Ρήγα Φεραίου, μετά και τις τελευταίες μη επιθυμητές εξελίξεις, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα (15/6/2015), την ίδια ώρα (21.00) και στον ίδιο χώρο (ΚΑΠΗ Βελεστίνου).

Ο Ρήγας Φεραίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατάφερε με δικά του παιδιά, αλλά και με ταλαντούχους παίκτες από όλη τη Μαγνησία, να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή του, να αποδώσει επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο, κάνοντας το Βελεστίνο γνωστό σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν γίνεται μια ομάδα κόσμημα για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής, μια τόσο καλοδουλεμένη ομάδα τεσσάρων ετών από τον Βελεστινιώτη προπονητή, Λάκη Μπακάλη, να μην μπορεί να βρει τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που θα την οδηγήσουν στην επόμενη μέρα.

Εκ του αποτελέσματος απορρέει το συμπέρασμα, ότι το μέλλον του Ρήγα Φεραίου παραμένει αβέβαιο. Γι αυτό το λόγο, καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας από όλη τη Μαγνησία, να παραστούν στη νέα γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας και να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και τη στήριξή τους στην ομάδα του Βελεστίνου, η οποία τα τελευταία χρόνια τους χάρισε μεγάλες και αξέχαστες στιγμές. 

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις