Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον Ολυμπιακό Βόλου

Η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο 39χρονος τεχνικός διαμήνυσε τη διοίκηση της ΠΑΕ για την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» και το…

..αυριανό (10/6, 18.00) παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι το τελευταίο για τον Ελευθερόπουλο, ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο ίδιος, ανακοίνωσε την απόφασή του και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, χθες Δευτέρα (8/6) στην προπόνηση, ενώ την Πέμπτη (11/6) θα βρεθούν όλοι μαζί (τεχνική ηγεσία-ποδοσφαιριστές), προκειμένου ο Ελευθερόπουλος να τους αποχαιρετήσει. Μαζί με τον Ελευθερόπουλο θα αποχωρήσει και ο άμεσος συνεργάτης του, Στέλιος Βενετίδης.
Ουσιαστικά ο Ελευθερόπουλος προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή, κάνοντας αναφορά στους έξι μήνες που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, στην αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτοί οι έξι μήνες θα μείνουν έντονα χαραγμένοι στη μνήμη και στην καρδιά του.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, με την Καλλονή να φέρεται ως η ομάδα που έχει συμφωνήσει με τον Έλληνα τεχνικό, εν όψει της νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις