Συμφωνία με Ναουμίδη και Κεμάλι η Νίκη

Σε συμφωνία με τον Γιώργο Ναουμίδη και τον Ρολάν Κεμάλι ήρθε η Νίκη. Για τους δύο ποδοσφαιριστές του Ρήγα άναψε το πράσινο φως ο Λεωνίδας Μπίλης και με συνοπτικές διαδικασίες επήλθε συμφωνία με τις δύο πλευρές. Για τους δύο ποδοσφαιριστές το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει πως θα βρίσκονται στο νέο ρόστερ στη δημοσίευση: Συμπληρώνεται το παζλ της Νίκης (photo), όπου απεικονίζονται με λεπτομέρεια τα κομμάτια του παζλ.  Ο Ναουμίδης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Θησέα Αγριάς, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, τη Χαλκίδα, για να αγωνιστεί με επιτυχία τη χρονιά…

…που ολοκληρώθηκε στο Ρήγα Φεραίο. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ναουμίδης έπαιξε φέτος σε όλα τα παιχνίδια του Ρήγα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Ρολάν Κεμάλι είναι 27 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ήταν και αυτός από τους βασικούς παίκτες του Ρήγα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας προορίζει τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ρήγα να καλύψει το δεξία άκρο της αμυντικής γραμμής καθώς θεωρεί πως του ταιριάζει καλύτερα η θέση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις