Στοίχημα: Με τα γκολ σε Φινλανδία και Βραζιλία

Παρασκευή (29/06) σήμερα, το κουπόνι κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς καθώς δεν διεξάγονται αναμετρήσεις για το Μουντιάλ, επομένως θα πορευθούμε με επιλογές από Φινλανδία, Βραζιλία και Ιρλανδία. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις μεταγραφές όλων των ελληνικών ομάδων, αλλά και των ευρωπαϊκών.

Αμφίσκορο στη Φινλανδία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α’ Φινλανδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Τούρκου και Μάριεχαμν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 πόντους όντας στο -2 από τη σωτηρία τους, αγνοούν τη χαρά της νίκης στα 12 τελευταία παιχνίδια τους έχοντας ρεκόρ 0-7-5 και ο κυριότερος λόγος για την κακή τους πορεία είναι η ευάλωτη αμυντική λειτουργία τους. Η Μάριεχαμν από την πλευρά της είναι στην 9η θέση με 15 βαθμούς, είναι μια ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και δεν περιμένουμε αλλαγή προσώπου και “ταχύτητας” στο σημερινό ματς. Επομένως, θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Over στο Σάο Πάολο

Συνεχίζουμε με Β’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Γκουαρανί – Μπόα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα όντας στο -5 από τις θέσεις ανόδου και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και τα επόμενα ματς πιθανόν να καθορίσουν και τους στόχους της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Μπόα από την άλλη είναι στην τελευταία θέση έχοντας μόλις έξι βαθμούς, δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και δύσκολα θα μπορέσει να περιορίσει την Γκουαρανί, εκτός κι αν “τραβήξει” επιθετικά. “Βλέπουμε” ένα χορταστικό ματς με αρκετά τέρματ, έτσι θα επιλέξουμε το Over 2 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.83.

Προβάδισμα η Ντάνταλκ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Ιρλανδίας και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ντάνταλκ και Κορκ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 2η και 1η θέση με 55 και 56 βαθμούς αντίστοιχα, αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση, θα δώσει σαφές προβάδισμα τίτλου σε μια από τις δυο. Η Ντάνταλκ μετράει 10 σερί (!) νίκες, εντός έδρας είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το πολυπόθητο, τρίποντο. Ο άσσος σε απόδοση 1.80 μας αρέσει και θα τον “τιμήσουμε”.

Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις