“Τρέλανε” τον κόσμο ο Ολυμπιακός Βόλου με την απόκτηση του Λεάντρο

Μία πολύ σπουδαία μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Τις προηγούμενες μέρες γράφαμε πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός εξαιρετικού κεντρικού αμυντικού με θητεία στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος είναι σε πολύ καλή ηλικία, με την περίπτωσή του να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ωστόσο, φρόντισαν να κάνουν την υπέρβαση και να φέρουν στην ομάδα τον 24χρονο Λέαντρο Κλιμάκο Πίντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε με τη Δόξα Δράμας στην Σούπερ Λιγκ, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ έπαιξε με Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία. Φόρεσε επίσης τη φανέλα της Λαμίας και του ΑΟ Τρίκαλα στην Φούτμπολ Λιγκ, κάνοντας εξαιρετικές χρονιές. Πέρυσι έπαιξε τη μισή χρονιά στη Δόξα Κατωκοπιάς στην Κύπρο, για να επιστρέψει τον Ιανουάριο στον ΑΟ Τρίκαλα, παίζοντας στο δεύτερο γύρο. Για πρώτη φορά ο Λέαντρο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον Ολυμπιακό να εντάσσει στο δυναμικό του έναν πολύ σπουδαίο και έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον καταξιωμένο και πολύπειρο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Leandro Climaco Pinto!

Ο Leandro Pinto, γεννηθείς στις 24 Ιανουαρίου 1994 έχει διαγράψει μία πλούσια καριέρα στην Ελλάδα, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, την Καλλονή, τον ΠΑΣ Γιάννενα, τη Λαμία και τον Α.Ο. Τρίκαλα.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου και ειδικότερα στην Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα και αγωνίστηκε στη Football League.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από τη Super League  και τη Football League, πραγματοποιώντας γεμάτες χρονιές με τις ομάδες που αγωνίζονταν. Η δυναμική του, το βραζιλιάνικο πάθος του, η τεχνική του και φυσικά το θέαμα που προσφέρει τον έχουν κατατάξει ως ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή των ελληνικών γηπέδων.

Η έλευσή του στον Ολυμπιακό Βόλου είναι σημαντική, καθώς η εμπειρία του θα ολοκληρώσει τη σταθερότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Φυσικά, για να συνδράμει ο Leandro Pinto στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, τα μέλη της οποίας, προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή και τον ενέπνευσαν να γίνει κι εκείνος συντελεστής στην μεγάλη επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει θερμά τον Leandro Pinto και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!»

**Στη φωτογραφία επάνω ο Leandro Pinto με τον αντιπρόεδρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Ιάσονα Χατζή και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Τζόναθαν Βαΐτση.

 

O Leandro Pinto με τον γενικό γραμματέα κ. Δημήτριο Μουρτζίνο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις