Πρόταση σε Μπιτσάκο η Νίκη

Η Νίκη Βόλου έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει τις επιλογές των νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν κυρίως σε ομάδες της περιοχής, στρέφει πλέον το βλέμμα της προς στους παίκτες που θα αποτελέσουν το έμπειρο κομμάτι του παζλ. Για την τεχνική ηγεσία των κυανολεύκων, έμπειροι παίκτες δεν σημαίνει και απαραίτητα μεγάλοι σε ηλικία. Βασική προϋπόθεση είναι να έχουν παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.

Σ’ αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρει τη Νίκη Βόλου να εντάξει στο ρόστερ της βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο βιβλίο της ιστορίας της Νίκης καθώς αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League 2013-14.

Με τον Μπιτσάκο έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Βόλο, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει πρώτα να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και μετά να δώσει την οριστική του απάντηση. Σε περίπτωση που δεν του κάνει πρόταση ομάδα της Football League τότε η Νίκη θα βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του.

Δύο άλλες περιπτώσεις έμπειρων ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχουν γίνει επαφές αλλά είναι πολύ δύσκολο ως απίθανο να καταλήξουν σε συνεργασία είναι αυτές των Άγγελου Βέρτζου και του Ζαν Ακασού.

Εξαιρετικά δύσκολες οι περιπτώσεις Βέρτζου και Ακασού

Ο Άγγελος Βέρτζος έμεινε ελεύθερος μεν από τη Βέροια αλλά ήδη έχει αξιόλογη πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ενώ για τον Ακασού υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες καθώς πρόκειται για μη κοινοτικό ποδοσφαιριστή και λόγω ότι πρόκειται για ερασιτεχνική κατηγορία θα πρέπει εκδοθεί άδεια εργασίας και βίζα.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις