Πρόταση σε Σπαθή από τον Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Γ.Σ. Αλμυρού συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ήδη μέχρι τώρα ο Γυμνατικός έχει αποκτήσει πέντε ποδοσφαιριστές και έπεται συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Θεσσαλία”, έχει γίνει πρόταση στον Χρήστο Σπαθή, έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «σημαία» του Ρήγα Φεραίου. Και όχι άδικα, αφού είναι γέννημα-θρέμμα Βελεστινιώτης φορώντας από το ξεκίνημα της καριέρα του τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του, με εξαίρεση μία σεζόν (2007-08), όπου αγωνίστηκε στην Επανομή.

Ο Σπαθής αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός. Η εμπειρία του από την κατηγορία είναι δεδομένη, καθώς την τελευταία πενταετία μετρά 129 συμμετοχές και 10 γκολ. Μάλιστα, πέρυσι είχε και την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας στον Ρήγα, μαζί με τον συμπαίκτη του Γιώργο Αλεξίου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του στον Γ.Σ. Αλμυρού. Ζήτησε μία εύλογη διορία, καθώς είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Ρήγα Φεραίο και περιμένει τις εξελίξεις στην ομάδα του Βελεστίνου, που φέτος θα συμμετάσχει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ. Το που θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο λογικά θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις