Πασσαλής: «Στόχος του Εδεσσαϊκού η άνοδος στη Β’ Εθνική»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Πέτρος Πασσαλής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Εδεσσαϊκό: «Παραμένω στη θέση του προέδρου. Τα προηγούμενα χρόνια αναπτύχθηκε μια μεγάλη δυναμική και στην ομάδα και την πόλη. Πετύχαμε τους στόχους μας και πλέον ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Τελειώσαμε σχεδόν με το σύνολο των παικτών, στις 23 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία και θέλουμε φέτος να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από πέρσι. Αν γίνεται να πετύχουμε την άνοδο στη Football League».

Για την παρουσία πολλών πρώην ποδοσφαιριστών σε θέσεις προέδρων, όπως οι Ντέμης Νικολαΐδης, Θοδωρής Ζαγοράκης: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν πρόεδροι σε ανώνυμες εταιρείες. Σε εμάς η κατάσταση είναι πιο παρεΐστικη. Χωρίς αυτό δεν θα είχα καταφέρει κάτι. Είναι διαφορετικές περιπτώσεις».

Για το αν θα αναλάμβανε ποτέ πρόεδρος στον Άρη: «Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε ανώνυμη εταιρεία δεν πρόκειται να γίνω. Στις ΠΑΕ υπάρχουν ισολογισμοί, σχέσεις με ΙΚΑ, εφορία και πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να τα υποστηρίξεις. Έτσι όπως είναι τώρα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει καμία ΠΑΕ χωρίς χρηματοδότη».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια κρίση για τον Άρη. Είχα καταθέσει παλιότερα την άποψή μου για το πώς πρέπει να είναι ο σχεδιασμός. Θέλω να δω πώς θα κυλήσει και μετά θα κάνω την κρίση μου για το τι γίνεται. Είχα αναφέρει την άποψή όταν ο Άρης ανέβηκε στη Super League. Υπάρχει ένας σχεδιασμός, μακάρι να είναι ο σωστός ώστε ο Άρης να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, να βγει στην Ευρώπη. Όμως πρώτα πρέπει να δω και μετά θα κρίνω».

Για τον στόχο του Εδεσσαϊκού: «Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μια θέση οδηγεί στα μπαράζ ανόδου και μετά την άνοδο στη Β’ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις