Νέα αναμονή στην Αμαλιάδα

Η απερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε χωρίς, τελικά, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να εκδώσει την αναμενόμενη απόφαση, για την γνωστή υπόθεση του διακοπέντος αγώνα, Αστέρα Αμαλιάδας – Ηροδότου. Παράλληλα, εκκρεμεί και η έκδοση απόφασης για την υπόθεση του Εθνικού και την αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε πρωτόδικα, λόγω των επεισοδίων φιλάθλων με την αστυνομία, στα Σπάτα.

Η απόφαση αναμένεται πλέον εντός της προσεχούς εβδομάδας, ωστόσο στο «βυσσινί» στρατόπεδο γνωρίζουν πως οι πιθανότητες ανατροπής του σκηνικού δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Έτσι, σε συνδυασμό και με την έφεση του Εθνικού Πειραιώς αυτό που θέλει ο Αστέρας στη χειρότερη περίπτωση, είναι οι αποφάσεις να τον διατηρήσουν τουλάχιστον τρίτο στην τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου των μπαράζ, και κατ’ επέκταση πέμπτο στη συνολική βαθμολογία των οκτώ στα play off πρωταθλητών, ώστε να είναι πρώτος επιλαχών. Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα έχουν ισχύ σε περίπτωση που κάποια ομάδα που δικαιούται να συμμετάσχει στη Football League, δεν δηλώσει συμμετοχή ή δεν λάβει την απαραίτητη άδεια.

Τα βαθμολογικά κριτήρια κατάταξης των Ομάδων σε περισσότερους του ενός Ομίλους με τον ίδιο αριθμό Ομάδων ανά Όμιλο είναι:
1. Οι περισσότεροι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει στους αγώνες με τις Ομάδες του Ομίλου τους.
2. Η μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων από τους αγώνες με τις Ομάδες του Ομίλου τους.
3. Τα περισσότερα τέρματα που έχουν πετύχει στους αγώνες με τις Ομάδες του Ομίλου τους.
4. Τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα που έχουν πετύχει στους αγώνες με τις Ομάδες του Ομίλου τους.
5. Κλήρωση.

Πηγή: iliaclick.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις