Σε πλήρη δράση ο Κένταυρος Αγριάς, ιδρύει και ακαδημία βόλεϊ

Τις απαραίτητες ενέργειες καταβάλουν οι άνθρωποι της διοίκησης του Κενταύρου Αγριάς ώστε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ να παρουσιασθεί καθόλα έτοιμη για τη νέα χρονιά,  ενώ υπάρχουν και συντονισμένες δράσεις για την ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου, ενόψει μάλιστα και της ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αγριάς.

Ανδρική ομάδα Χειροσφαίρισης

Η ανδρική ομάδα μετά από μια καθόλα επιτυχημένη τετράχρονη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, πέρυσι υποβιβάστηκε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2018 – 19) θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας.  Η διοίκηση μάλιστα του συλλόγου παρέθεσε γεύμα πριν από λίγες μέρες σε παραλιακό κατάστημα της Αγριάς, προκειμένου να ευχαριστήσει με αυτή τη συμβολική κίνηση όλους εκείνους τους αθλητές και τον προπονητή, που συμμετείχαν στη φετινή δύσκολη χρονιά για την ομάδα του Κενταύρου, μια χρονιά που ολοκλήρωσε αγωνιστικά μέχρι τέλους παρά τις αντιξοότητες.  Το γεύμα είχε συγκινησιακό χαρακτήρα καθώς μια σειρά αθλητών ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην ομάδα της Αγριάς (Καραπαναγιωτίδης,  Κουρίδης, Μιχαηλίδης, Μακρής). Παρόντες στο γεύμα ήταν και δύο πρώην αθλητές της ομάδας, που συμμετείχαν ενεργά και καθοριστικά σε αυτή την 4χρονη πορεία της ομάδας και τώρα συνεχίζουν την πορεία τους στο άθλημα, ο μεν Ορφέας Ανδρέου στη Πολωνική Λίγκα, και ο Κώστας Μιμίκος με τη πρώτη συμμετοχή πέρυσι στο εγχώριο πρωτάθλημα της Premier League με την ομάδα του Καματερού, μια παρουσία που θα συνεχίσει και τη νέα σαιζόν σε ομάδα της κατηγορίας.

Η διοίκηση του συλλόγου είναι ήδη στραμμένη στην επόμενη μέρα, και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας προκειμένου να είναι έτοιμη αγωνιστικά για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα θα στηριχθεί σε 8 – 10 αθλητές από τον περσινό κορμό της ομάδας, παράλληλα επιστρέφουν αθλητές που για διάφορους λόγους είχαν σταματήσει την ενεργό δράση, ενώ κύριο λόγο θα πάρουν αρκετοί νέοι αθλητές από την εφηβική και παιδική ομάδα.

               Ακαδημίες Χειροσφαίρισης και Βόλεϊ

Παράλληλα ο σύλλογος της Αγριάς με μια σειρά από δράσεις συντονίζει τις προσπάθειές του στο θέμα των ακαδημιών του συλλόγου.  Πραγματοποιήθηκε Γιορτή Χειροσφαίρισης στις 10 Ιουνίου στο γήπεδο Χάντμπολ του Γυμνασίου Αγριάς, καλοκαιρινό Καμπ Χειροσφαίρισης την εβδομάδα 18 – 23 Ιουνίου, ενώ υπάρχει και παρουσία του συλλόγου στο Αθλητικό Καλοκαίρι του Δήμου Βόλου, με την παρουσίαση του αθλήματος της Χειροσφαίρισης.  Οι δράσεις αυτές θα συνεχισθούν και τους επόμενους μήνες, μάλιστα ο Κένταυρος Αγριάς προχωράει και στην ίδρυση ακαδημιών Βόλεϊ για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου από  τον Σεπτέμβριο, ενόψει μάλιστα της ολοκλήρωσης της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αγριάς, ένα έργο πνοής για την περιοχή που θα δώσει άλλη ώθηση στην ανάπτυξη των αθλημάτων σάλας, από όλους τους συλλόγους της περιοχής.

Ο Κένταυρος Αγριάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και τη συνεργασία με το ΚΔΑΠ “Παίδων Χώρα”, που θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο στην Αγριά, δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς που συμμετέχουν τα παιδιά τους σε αυτό, να επιλέγουν και τη συμμετοχή τους στις ακαδημίες του συλλόγου (χειροσφαίρισης και βόλεϊ). Το παραπάνω ισχύει για παιδιά από 5 – 12 ετών. Για πληροφορίες όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

6947005350  (Κρατήρας Κώστας)
6907433933 (Πρωτοσύγγελος Κώστας)
6994980720  (Χαλκιάς Αντώνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις