Τρεις «μνηστήρες» για τον πάγκο του ΑΟ Σελλάνων

Με τα μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει στον ΑΟ Σελλάνων, καθώς εδώ και μέρες η νεοεκλεγείσα διοίκηση κινεί τις διαδικασίες οργάνωσης ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο να είναι ακόμη πιο εύρωστη και ανταγωνιστική στην πρόκληση της δεύτερης διαδοχικής της παρουσίας στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Προαστίου έχει σηκώσει ήδη μανίκια για να κλείσει τα θέματα που απασχολούν άμεσα και αφορούν τόσο το έμψυχο δυναμικό όσο και το συντονισμό της σε όλα τα άλλα ζητήματα.. Την παρούσα χρονική στιγμή όλη η προσοχή έχει πέσει στο θέμα του προπονητή το οποίο μέχρι την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα έχει κλείσει.

Ζιώγας, Θεοδοσιάδης και…Κούρτογλου!
Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις υποψήφιους τεχνικούς οι οποίοι είναι καταξιωμένοι στο ποδόσφαιρο της περιοχής και με θητεία στις Εθνικές/επαγγελματικές κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι προπονητές, για τους οποίους ενδιαφέρεται η ομάδα, έχουν εμπειρία από Football League αλλά και καλή γνώση των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της περασμένης σεζόν.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά του Μιχάλη Ζιώγα, του Σάκη Θεοδοσιάδη και του Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Ο Ζιώγας είναι σαφώς ο πιο έμπειρος εκ των τριών υποψηφίων και στα 56 του χρόνια, ο Λαρισαίος τεχνικός έχει καθοδηγήσει τους Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου στη Β’ Εθνική, τις ΑΕΛ, Τύρναβο στη Γ’ Εθνική, ενώ ανέβασε τον Απόλλωνα Λάρισας στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη σεζόν 2015-16. Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου στη Γ’ Εθνική και την ολοκλήρωσε στην ΑΕ Καρίτσας.

Για τον Σάκη Θεοδοσιάδη οι συστάσεις περιττεύουν, καθώς πρόκειται για το πλέον γνώριμο όνομα στην περιοχή, έχοντας ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από την Αναγέννηση, την οποία από το 2012 έως το 2016 καθοδήγησε σε Δ’ Εθνική, Football League 2 και Football League. Τη σεζόν 2016-17, ο Γρεβενιώτης προπονητής οδήγησε τον Απόλλωνα Λάρισας στην άνοδο στη Football League μετά από 52 χρόνια και έμεινε στον πάγκο της έως τον περασμένο Οκτώβρη.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου μπορεί να μην έχει το όνομα που θα περίμενε κανείς να αποτελεί πόλο έλξης αλλά στα 33 του χρόνια έχει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό. Ο Κατερινιώτης κόουτς, που είναι αδερφός του Θάνου, ο οποίος εργάστηκε στη Νίκη, έχει πλούσιο βιογραφικό. Συγκεκριμένα, εργαζόταν σε ομάδες της Κρήτης όπου διέμενε μόνιμα, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος UEFA A’, και έχει περάσει από ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Βατανιακό, Πιερικό, Ηρακλή, ΠΑΕ Ρούβα, ΤΑΠ Γιούχτα, Α.Ο Χερσονήσου και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ φέτος ήταν στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα Λάρισας.

Όπως αναφέραμε πιο πάνω, το θέμα σύντομα θα κλείσει και σειρά θα πάρει το αγωνιστικό δυναμικό. Το βάρος η διοίκηση θα το ρίξει στις ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές, με το βασικό κορμό να διατηρείται όπως όλα δείχνουν, αφού οι πρωτοκλασάτοι παίχτες στις πρώτες τους επαφές με τη διοίκηση έδειξαν σοβαρή διάθεση να παραμείνουν και τη νέα σεζόν.

Οι κινήσεις που θα γίνουν προς ενίσχυση σίγουρα θα είναι με σύνεση και θα αφορούν ποδοσφαιριστές με συναίσθηση του προφίλ της ομάδας και γνώση του Ομίλου, με τους ιθύνοντες των Κυανόλευκων να παρακολουθούν και τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά παίχτες που θα μείνουν ελεύθεροι και από ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Στο «κάδρο» είναι και το αγωνιστικό στάτους της Αναγέννησης, χωρίς να αποκλείεται, όσο μάλιστα οι εξελίξεις με την αναδιάρθρωση σε Superleague και Football League καθυστερούν τις όποιες αποφάσεις, να γίνει κάποια υπέρβαση με προσθήκη από το «πάνω ράφι».

Εδώ να αναφέρουμε πως παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Μετούσι για προσωπικούς λόγους, ενώ και ο Βουκομάνοβιτς φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε υψηλότερη κατηγορία, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Προάστιο άλλη μία χρονιά, εφόσον όμως και οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες από τις συζητήσεις που θα γίνουν.

Ο όλος σχεδιασμός της ομάδας δείχνει πως ο πήχης ανεβαίνει για τη νέα χρονιά καθώς αν γίνουν οι κινήσεις που σχεδιάζουν στον ΑΟ Σελλάνων σε προπονητή και παίκτες, η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο.

Διαρκείας και…γήπεδο
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΟ Σελλάνων δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε ότι αφορά το γηπεδικό καθώς και θα προχωρήσει σε ουσιαστικές βελτιωτικές κινήσεις στον χλοοτάπητα ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Από κει και πέρα το Σάββατο κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας και στην ομάδα του Προαστίου αισιοδοξούν πως θα υπάρξει ανταπόκριση από τους φιλάθλους ενισχύοντας οικονομικά το Σωματείο.

Πηγή: karditsasportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις