Γιορτή λήξης στον Κένταυρο Αγριάς

Γιορτή λήξης για τα τμήματα Παμπαίδων Β’ και Μίνι, έκανε ο Κένταυρος Αγριάς, το Σάββατο 6 Ιουνίου το απόγευμα, στο ανοικτό γήπεδο Χειροσφαίρισης του Γυμνασίου Αγριάς. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στην Γιορτή και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε μια εκδήλωση που περιελάμβανε αγώνες Χάντμπολ μεταξύ των παιδιών, αλλά και διαγωνιστικά παιχνίδια που επιμελήθηκαν οι δύο γυμνάστριες των τμημάτων, Αναστασία και Αθανασία Λύτρα…

…Στο τέλος όλοι ήταν κερδισμένοι και ικανοποιημένοι και το χαμόγελο περίσσευε από όλα τα παιδιά. Ο Κένταυρος Αγριάς προσπαθεί να διαδίδει το Χάντμπολ και στις μικρές ηλικίες, Μπορεί οι συνθήκες προπόνησης να μην είναι και οι καλύτερες – ειδικά τη φετινή χρονιά ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος πολλές φορές – αλλά η διοίκηση του Κενταύρου Αγριάς συνεχίζει τις προσπάθειές της, έχοντας στόχο την νέα χρονιά να δημιουργήσει και νέα τμήματα στο Βόλο. Ενώ παράλληλα ευελπιστεί και στην ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου Αγριάς, ενός έργου που θα δώσει άλλη πνοή στον τοπικό αθλητισμό.

Ο Κένταυρος Αγριάς συμμετείχε κατά τη φετινή χρονιά με ομάδες Παμπαίδων Α και Β, Παγκορασίδων Β και Μίνι Αγοριών Κοριτσιών, στα πρωταθλήματα της ένωσης Κ. Ελλάδας. Η ομάδα Παμπαίδων Α, που αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας, προετοιμάζεται για να αγωνισθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της, που θα γίνει τον Ιούλιο στην Αργολίδα.

Η διοίκηση της Α.Γ.Ε. Αγριάς ευχαριστεί τα παιδιά και τους γονείς τους, που συμμετείχαν κατά τη φετινή χρονιά στα τμήματα υποδομών του Χάντμπολ, όπως επίσης και τους προπονητές των αθλητών – αθλητριών, Αθανασαράκη Γιάννη, Λύτρα Αθανασία και Λύτρα Αναστασία, για την υπέροχη τους προσπάθεια. Τέλος ευχαριστεί τη Δημοτική Κοινότητα Αγριάς και τον πρόεδρό της, κ. Στέλλο Δημήτρη, για την προσφορά νερών και αναψυκτικών στη Γιορτή Λήξης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις