Ενισχύεται σημαντικά στα… φτερά με Ζγκούρι ο Ολυμπιακός Β.

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Ρόντιον Ζγκούρι, ο οποίος προέρχεται από τέσσερις «γεμάτες» χρονιές με τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Πέρυσι έπαιξε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον ΑΟ Τρίκαλα, σημειώνοντας και δύο τέρματα, ενώ έπαιξε και σε τρία ματς Κυπέλλου. Την περίοδο 2016-17 ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στον Αιγινιακό, καταγράφοντας 30 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ είχε πετύχει και οκτώ τέρματα. Επίσης, έχει παίξει στον Ηρακλή Αμπελοκήπων την χρονιά 2013-14 στην Γ’ Εθνική (25 συμμετοχές, 10 γκολ) και Νέστο Χρυσούπολης (2015-16), όπου σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πέτυχε 14 γκολ. Συνολικά έχει να επιδείξει 52 συμμετοχές και 10 γκολ στην Β’ Εθνική, καθώς και 57 συμμετοχές και 24 τέρματα στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Ροντιόν Ζγκούρι.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1988 με καταγωγή από την Αλβανία,  αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγινιακού έχοντας 30 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ έχει παίξει στον Νέστο Χρυσούπολης και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (52 συμμετοχές και 24 γκολ), όπως και στον Οδυσσέα Κορδελιού.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο συμμετείχε  στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, έχοντας 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος και 2 γκολ, με τη θεσσαλική ομάδα.

Ο Ροντιόν Ζγκούρι μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας «τεχνίτης» ποδοσφαιριστής, με εμπειρία σε ανώτερες κατηγορίες και γνώστη της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Μέσα στο γήπεδο είναι «μαχητής» και πολύ «δυναμικός».

Η παρουσία του στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και σίγουρα από την πλευρά του θα προσφέρει πολλά γα την κατάκτηση του στόχου, που έχει τεθεί.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Ροντιόν Ζγκούρι και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

**Στη φωτογραφία εξωφύλλου ο ποδοσφαιριστής Ροντιόν Ζγκούρι με τον τεχνικό Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Θωμά Μακρή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις