Επενδύει (και) στους “μικρούς” η Νίκη Βόλου

Την ευκαιρία να εξελιχθούν και να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας, δίνει η διοίκηση της Νίκης Βόλου σε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της, ανανεώνοντας τη συνεργασία μαζί τους. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Σιώμο και Γιάννη Κουτσούκη οι οποίοι θα είναι μέλη της πρώτης ομάδας και τη νέα σεζόν.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Ανανέωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Σιώμο

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σιώμο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Αλέξανδρος Σιώμος είναι γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 2000, αγωνίζεται ως επιθετικός και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας ενώ αποτέλεσε και μέλος της ομάδας Κ15 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2014-2015.Τη σεζόν 2017-2018 με την φανέλα της Νίκης είχε 1 συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Κουτσούκη

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κουτσούκη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιάννης Κουτσούκης είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 2000, αγωνίζεται ως μέσος και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας ενώ αποτέλεσε και μέλος της ομάδας Κ15 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2014-2015.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις