«Αυλαία» με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός Β. στο «αντίο» του Ελευθερόπουλου (pregame)

Το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου για τη φετινή χρονιά και τελευταίο για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, είναι το σημερινό (10/6) με την ΑΕΚ. Η αναμέτρηση, που είναι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ, θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 18.00 (ΟΤΕ Sport 1).
Ο Ολυμπιακός…

…θα αντιμετωπίσει τη πρωταθλήτρια ομάδα της Football League, σ’ ένα παιχνίδι όπου μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι ομάδες να μη έχουν κίνητρο, αλλά μπορούν και οι δύο να αποδώσουν όμορφο ποδόσφαιρο. Το goalpost.gr θα είναι και σήμερα στο ΕΑΚ για να σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό
O Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει στη διάθεσή του 17 ποδοσφαιριστές. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Γιώργος Θέος και Γιώργος Μαργαρίτης. Θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος και οι Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, Χρήστος Ιντζίδης και Χερόν Μπεριάν που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.
Στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Κολίτσι αναμένεται να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Καρράς θα είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας, με τον Μπουτζίκο να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν δύο εκ των Γιαλούση, Μπάρμπα, Μακρυδημήτρη. Στη μεσαία γραμμή ο Ρόκας θα αγωνιστεί στον άξονα, ως ανασταλτικός μέσος, μαζί με τον Γρηγόρη Κυζιρίδη. Οι Μπιτάνγκ (αριστερά) και ένας εκ των Νικολιά, Σκοπελίτη θα παίξει στη δεξιά πλευρά ως μεσοεπιθετικός, με τον Θέο να είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού του Ολυμπιακού παίζοντας πίσω από τον προωθημένο Διαμαντόπουλο. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Ρίζος, Ζέρης, Μαργαρίτης και Κεσίδης.

Χωρίς Αραβίδη η ΑΕΚ
Από το απόγευμα της Τρίτης (9/6) η αποστολή της «Ένωσης» βρίσκεται στο Βόλο. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Χρήστο Αραβίδη, οι μακροχρόνιοι τραυματίες Μπακάκης, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, αλλά και για λόγους τακτικής οι Γεωργέας, Πλατέλλας, Βούρας και Καραγκιολίδης.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ανέστης, Π. Ντούνης, Σοϊλέδης, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Γιόχανσον, Φαγέ, Ανάκογλου, Γροντής, Τζανετόπουλος, Μ. Ντούνης, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γιανουγλίδης (Αθηνών), Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις