Ο Χρήστος Σπαθης παραμένει στο Ρήγα!

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, που κατάφερε να διατηρήσει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί σημαία για το σύλλογο,  τον Χρήστο Σπαθή,  ο οποίος το βράδυ της Τρίτης ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες κι έτσι θα φορά και την επόμενη σεζόν τη φανέλα του Ρήγα.

Ο  30χρονος αριστερός μπακ,  που μπορεί να αγωνιστεί κι ως κεντρικός αμυντικός,  θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σημαία του Ρήγα,  αφού είναι γέννημα-θρέμμα Βελεστινιώτης φορώντας από το ξεκίνημα της καριέρας του τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του, με εξαίρεση μία σεζόν (2007-08), όπου αγωνίστηκε στην Επανομή.

Πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή, που έχει 129 συμμετοχές και 10 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ενώ πέρυσι αποτελούσε προπονητικό δίδυμο με τον Γιώργο Αλεξίου.

Στις δηλώσεις που έκανε στο “goalpost.gr” o αρχηγός της ομάδας του Ρήγα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ο Ρήγας Φεραίος είναι σπίτι μου, εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Έπαιξα ποδοσφαιρο σχεδόν όλα τα χρόνια της καριέρας μου σ’ αυτή την ομάδα, τη στήριξα στις άσχημες στιγμές, αλλά έχω και πάρα πολύ καλές στιγμές να θυμάμαι.
Συζήτησα με τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι μου ξεκαθάρισαν πως η ομάδα θα έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει και κατόπιν αυτού δεν ήταν δυνατόν να αποχωρήσω.
Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση που πήρα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να επιστρέψει ο Ρήγας στη θέση που του αξίζει, δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις