«Ζεστός» για Ανιέτε ο Ατρόμητος

Μετά την εξαιρετική σεζόν που διένυσε και τον ηγετικό ρόλο που διαδραμάτισε στην ιστορική άνοδο της Νίκης Βόλου στη Super League, είναι αναμενόμενο ότι ο πρώτος σκόρερ της Νίκης και πρώτος σκόρερ στα πλέι-οφ, Αντόνιο Σάλας Κίντα «Ανιέτε», είναι από τα καυτά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Μια από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, ο Ατρόμητος έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον Ανδαλουσιανό μεσοεπιθετικό, το οποίο κάθε άλλο παρά φιλολογικό είναι.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες αποκλειστικές πληροφορίες του Goalpost, η αθηναϊκή ομάδα προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή και του υπέβαλε συγκεκριμένη οικονομική προσφορά.

Παρότι μια τέτοια πρόταση είναι τιμητική και δελεαστική για τον Ισπανό, καθώς ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στο Europa League, προτεραιότητα του Ανιέτε, σύμφωνα με ήδη εκπεφρασμένη επιθυμία του, είναι η παραμονή του στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανιέτε, είχε «πληγώσει» τον Ατρόμητο κατά την περυσινή σεζόν, όταν αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, είχε σκοράρει με απευθείας χτύπημα φάουλ στο Περιστέρι, υπογράφοντας τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από το Κύπελλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις