Ανακοίνωσε Καναβό, ανανέωσε ο Μπέικος στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Θανάση Καναβού, ο οποίος παλαιότερα αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Μπέικο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται η ενίσχυση του ροστερ του  Ολυμπιακού Βόλου και με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές αφού η ομάδα μας πρέπει να βλέπει και το μέλλον και έτσι προχώρησε στην απόκτηση του μέσου Θανάση Καναβού ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τον επιθετικό Νίκο Μπέικο .

Θανάσης Καναβός

 Ο Θανάσης Καναβός με τον Ειδικό Γραμματέα Πολυχρόνη Ζάκο

Ο 21χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής Θανάσης Καναβός είναι φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πέρσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, στο Ρήγα Φεραίο, όπου  κατέγραψε τρεις συμμετοχές (την χρονιά 2016-17 είχε 16 συμμετοχές με τον Ρήγα στην Γ’ Εθνική) και από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίστηκε στο Διαγόρα Στεφανοβικείου, με την ομάδα του οποίου πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Νίκος Μπέικος

Ο Νίκος Μπέικος με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Διοίκησης Κυριακόπουλο Κυριάκο

Ο Νίκος Μπέικος γεννήθηκε στις 24/09/1998 αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου και τη χρονιά που οι ερυθρόλευκοι αποσύρθηκαν από τη Β’ Εθνική έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ έπαιζε με την Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.  Ακολούθησε ο Πύρασος και ο Σαρακηνός, η Κ20 της ΑΕΛ  ενώ και την περσινή χρονιά ήταν μέλος της ομάδας σημειώνοντας παρουσίες στο πρωτάθλημα και το κύπελλο .

 

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στους αθλητές μας υγεία και καλή επιτυχία .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις