Απειλές για τη ζωή των Μπάκα-Ουρίμπε στην Κολομβία

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Εσκομπάρ, ο φόβος για ανάλογο περιστατικό στην Κολομβία επιστρέφει. Όσοι δεν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ στη διαδικασία των πέναλτι, έχουν δεχτεί απειλητικά μηνύματα, με τις Αρχές να έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα για να συλλάβει τους… άρρωστους.

Το «μην έρθετε σπίτι» είναι το λιγότερο που θα μπορούσαν να διαβάσουν οι παίκτες των «καφετέρος».

Οι Ουρίμπε και Μπάκα συγκεκριμένα έχουν γίνει λήπτες διάφορων… διεστραμμένων μηνυμάτων.

Ενας, μάλιστα, ονόματι Δαβίδ Καστανέδα γράφει στο twitter: «Πέθανε Κάρλος Μπάκα. Π… γιε. Κανείς δεν σε θέλει. Μην επιστρέψεις σ’ αυτήν την χώρα».

Κάποιος άλλος αναφέρει: «Σας ευχαριστώ όλους εκτός από τον τρεις φορές π… γιο, άχρηστο, νεκρός, Κάρλος Μπάκα. Μη γυρίσεις».

«Σε μισώ Κάρλος Μπάκα, σας μισώ όλους, μισώ την αδιαφορία σου, το ζωώδες επίθετό σου, και το κωλοπαίχνιδο σου. Είσαι χειρότερος από τον καρκίνο, το λιγότερο να πας στο γιατρό και να σου βρουν ότι έχεις», γράφει κάποιος άλλος, αποδεικνύοντας το πόσα άρρωστα μυαλό κυκλοφορούν.

Στον Ουρίμπε γράφουν: «Είσαι σκατά, ελπίζω να πεθάνεις» και «Αυτό ήτα ο Ματέους Ουρίμπε, αυτός ο άντρας είναι ήδη νεκρός».

Ανάμεσα σ’ όλα αυτά υπάρχει και μια λιαχτίδα φωτός, μ’ έναν μεταξύ άλλων να γράφει: «Μην εύχεστε τον θάνατο στους Μπάκα και Ουρίμπε. Ευχόμαστε να επαναληφθεί ό,τι συνέβη στον Αντρές Εσκομπάρ; Είναι αυτή η Κολομβία; Τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται, είμαστε μια αληθινή χώρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις