Μεγάλη η ανταπόκριση για τα διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου

Στην προχθεσινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τους φιλάθλους, οι οποίοι όχι μόνο γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ», αλλά υπήρχαν δεκάδες άτομα όρθια παρακολουθώντας την εκδήλωση. Αυτή η παρουσία του κόσμου έδωσε δύναμη στα άτομα της διοίκησης του Ερασιτέχνη και την εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου, προκειμένου να συνεχίσουν ακόμη πιο δυνατά την προσπάθεια επιστροφής του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο κόσμος «διψά» να δει και πάλι την ομάδα να διαπρέπει μέσα στο γήπεδο, να πρωταγωνιστεί και το σπουδαιότερο, να ανέβει και πάλι στη Φούτμπολ Λιγκ, ύστερα από τρία χρόνια περιπλάνησης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου αφουγκράστηκε το αίτημα των φιλάθλων για προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας και φρόντισε έτσι ώστε τις κάρτες να μπορούν να τις προμηθευτούν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας.

Ήδη η ανταπόκριση για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι μεγάλη και εκτιμάται πως θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Θυμίζουμε πως υπάρχουν πέντε κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (εφόσον η ομάδα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα μας

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις