Στο «στόχαστρο» του ΑΟ Σελλάνων Τζέκος, Μπιτέλης!

Ο ΑΟ Σελλάνων, με τον νέο του προπονητή, Αλέξανδρο Κούρτογλου βάζουν, πλέον μπροστά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η πρόθεση των ποδοσφαιριστών με σημαντικό ρόλο στην περασμένη αγωνιστική περίοδο, είναι να παραμείνουν στο Προάστιο.

Ο νέος προπονητής σε συνεργασία με τη διοίκηση των Κυανόλευκων αξιολογούν το ρόστερ και θέτουν προτάσεις προς ενίσχυση και όπως προείπαμε στο «κάδρο» είναι και η Αναγέννηση, όπου άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις για να δουν και πώς θα διαμορφωθεί η αγορά σε τοπικό επίπεδο.

Το σίγουρο είναι πως ο ΑΟ Σελλάνων εξετάζει περιπτώσεις παιχτών της ΑΣΑ και φυσικά υπήρχαν διερευνητικές επαφές με τους δύο αρχηγούς των Κιτρινόμαυρων, Γιώργο Μπιτέλη και Δημοσθένη Τζέκο!

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ενδεχόμενη μετακίνησή τους στο Προάστιο σηματοδοτεί με «βόμβα ολκής», ενώ είναι σίγουρο πως αμφότεροι θα περιμένουν πρώτα τι θα γίνει στην περίπτωση της ομάδας με την οποία συνέδεσαν το όνομά τους και κατέγραψαν σημαντική διαδρομή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (μόλις σήμερα τα ξημερώματα ακούστηκε νέο σενάριο για αναδιάρθρωση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα).

Πάντως, ο ΑΟΣ δεν είναι η μοναδική ομάδα που εξετάζει την περίπτωση των παραπάνω ποδοσφαιριστών αφού, όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον από ομάδες της Θεσσαλίας είναι υπαρκτό και μάλιστα, στην περίπτωση του δεύτερου, υπάρχει και μία δελεαστικότατη πρόταση από τα Μετέωρα.

Ακόμη τίποτε δεν είναι βέβαιο και «χειροπιαστό» και έτσι ουσιαστικά ο σχεδιασμός βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις