Στοίχημα: Βρίσκουν δίχτυα Σουηδία και Αγγλία (video)

Σάββατο (07/07) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι αρκετά “πλούσιο” σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, καθώς πέρα από τους δυο προημιτελικούς για το Μουντιάλ, υπάρχει αγωνιστική δράση και στη Σκανδιναβία. Εμείς θα ασχοληθούμε με Μουντιάλ και Α’ Σουηδίας, ωστόσο πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Intewetten.

Αμφίσκορο στη “Samara Arena

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το πρώτο χρονικά παιχνίδι του Μουντιάλ, αυτό ανάμεσα σε Σουηδία και Αγγλία. Οι Σουηδοί έχουν παρουσιάσει ένα εξαιρετικό και άκρως σοβαρό πρόσωπο μέχρι στιγμής, είναι μια ομάδα με συνοχή στην άμυνα όντας παράλληλα αρκετά επικίνδυνη κι από το κέντρο και μπροστά και πιστεύουμε πως θα προβάλλουν σθεναρή αντίσταση στην Αγγλία. Τα “τρία λιοντάρια” από την πλευρά τους έκαναν τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Κολομβία, καθώς δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα, παίρνοντας την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Σίγουρα αποτελούν το φαβορί κόντρα στη Σουηδία, ωστόσο το έργο τους είναι πιο δύσκολο απ’ όσο μπορεί να δείχνει, ιδίως αν παρουσιαστούν όπως στο παιχνίδι με τους Κολομβιανούς. “Βλέπουμε” γκολ τόσο από τη Σουηδία, όσο κι από την Αγγλία, επομένως θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.33.

Σφιχτό” παιχνίδι ανάμεσα σε Ρωσία και Κροατία

Συνεχίζουμε με το έτερο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό ανάμεσα σε Ρωσία και Κροατία. Οι Ρώσοι μπορεί να “κακοποίησαν” το ποδόσφαιρο κόντρα στην Ισπανία περνώντας το κέντρο ελάχιστες φορές, ωστόσο οδήγησαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν χάρη στην καλή αμυντική τους λειτουργία, παίρνοντας την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Οι Κροάτες από την πλευρά τους απογοήτευσαν εν μέρει με την εικόνα τους κόντρα στη Δανία, καθώς δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, παίρνοντας κι αυτοί την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Δεν περιμένουμε αλλαγή προσώπου και “ταχύτητας” από τις δυο ομάδες στη μεταξύ τους κόντρα, η κρισιμότητα του ματς είναι μεγάλη και πιστεύουμε πως αμφότερες θα επικεντρωθούν στα αμυντικά τους καθήκοντα. Έτσι, θα πάμε με το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Παίρνει ανάσα η Ντάλκουρντ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Σουηδίας και την κόντρα της Ντάλκουρντ με την Μπρομαποϊκάρνα. Αμφότερες δίνουν μάχη για την παραμονή τους, καθώς η Ντάλκουρντ είναι στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς, όντας στο -5 από την Μπρομαποϊκάρνα, η οποία βρίσκεται στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι “απέδρασαν” με το βαθμό από την έδρα της Μάλμε, απέκτησαν έτσι την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να κάμψουν την αντίσταση της επίσης κακής, Μπρομαποϊκάρνα, η οποία προέρχεται από έξι σερί εκτός έδρας ήττες. Ο άσσος σε απόδοση 1.85 μας αρέσει και θα τον “τιμήσουμε”.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ

Σουηδία – Αγγλία


Ρωσία – Κροατία

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις