Γκόλιας: «Προχωράμε σαν να είμαστε στη Γ’ Εθνική»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Γκόλιας ξεκαθαρίζοντας πως η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί στη Γ’ εθνική κάτι που έχει δηλωθεί και επίσημα στις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης:

«Δηλώσαμε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούμε να κατεβάσουμε την ομάδα στη Β’ εθνική. Γνωρίζουν πλέον η ΕΠΟ και η Φούτμπολ Λιγκ. Δηλώσαμε επίσημα την επιθυμία μας και την απόφαση μας πως η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ εθνική. Και ο ΟΦΗ θα το κάνει αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες ακολουθεί και ο Εργοτέλης».

Για την πιθανότητα να γίνουν μπαράζ:

«Δεν ξέρω αν θα γίνουν μπαράζ ή αν θα υπάρξει κατευθείαν άνοδος. Θα υπάρξει ένα μεγάλο καλοκαίρι όπου θα πιέσουν πολλές ομάδες από τις δύο κατηγορίες. Ο νόμος είναι συγκεκριμένος αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, όλα είναι πιθανά».

Για τα χρέη της Νίκης Βόλου:

«Τα χρέη είναι πάνω από 7.000.000 ευρώ. Αυτό το χρέος έχει δημιουργηθεί σε βάθος 10ετίας από προηγούμενες καταστάσεις. Εμείς έχουμε οργανωθεί αρκετά, έχουμε επιλέξει αρκετούς παίκτες και επιτελείο, η προετοιμασία μας έχει διευθετηθεί και προχωράμε ήδη σαν να βρίσκεται η ομάδα στη Γ’ εθνική».

Για την ΑΕΚ και τον Ηρακλή:

«Θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον Ηρακλή για την άνοδο τους. Σεβόμαστε τις ομάδες με ιστορία και αυτές οι δύο έλειπαν από την Α’ εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις