Ώρες αγωνίας ξανά στον Παναθηναϊκό

Σε μια κλωστή εξακολουθεί να κρέμεται το μέλλον του Παναθηναϊκού όσο παραμένει στον αέρα η ιστορία με τον Ταίλανδό Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ένα θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και τρεις μήνες κι όμως ακόμη δεν έχει αποκτήσει επίσημη υπόσταση και Κύριος οίδε πότε και αν φυσικά θα γίνει κάτι τέτοιο.

Γι’ αυτό και όπως αναφέρει η “Real News” οι ποδοσφαιριστές του να ανησυχούν, όπως και ο Γιώργος Δώνης, o οποίος έστω κι αν έχει ξεκινήσει για τα καλά δουλειά δεν αισθάνεται εντελώς άνετα.

Διότι άλλα άκουσε πριν αναλάβει και άλλα διαπιστώνει στην παρούσα τουλάχιστον φάση. Όσο για τους οπαδούς του “τριφυλλιού”, πάνω που πήγαν να πουν δόξα σοι ο Θεός άρχισαν πάλι τα βοήθα Παναγιά…

Στο περιθώριο της απόφασης του Γιάννη Αλαφούζου να πάρει πάνω του και εν μια νυκτί το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, γεγονός πάντως που επίσης γεννά ερωτηματικά αφού τόσο καιρό η ΠΑΕ… στενάζει από την δυσπραγία, το μέγα ζήτημα που τίθεται από όλους είναι τι θα γίνει στο ενδεχόμενο που η “Pan Asia” κάνει πίσω. Διότι αν ισχύει αυτό που διαρρέεται, ότι ο μεγαλομέτοχος των “πράσινων” προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση για να απεμπλακεί μια ώρα αρχύτερα από τα κοινά τους, τι άραγε θα συμβεί αν οι συνομιλητές του, που εξακολουθούν να παραμένουν διστακτικοί, άρουν οριστικά το ενδιαφέρον τους; Οψόμεθα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις