Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση μεταγραφικής ενίσχυσης της Νίκης Βόλου

Μπορεί προς τα έξω να φαίνεται πως υπάρχει στασιμότητα στη μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης Βόλου, όμως η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος , με επικεφαλής τον κ. Ιμεράι, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, προχωρούν στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης προσθήκης ποδοσφαιριστών ικανών να κάνουν τη διαφορά. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ, ενός αριστερού μπακ, ενός αμυντικού χαφ κι ενός επιθετικού.

Σε δεύτερη φάση και μετά τα πρώτα φιλικά θα αξιολογηθεί το ρόστερ, θα εντοπιστούν τυχόν αδυναμίες και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό η διοίκηση έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τους ποδοσφαιριστές που καλύπτουν τα κριτήρια που έχει θέσει ο Φάντζιο Μπούις και βρίσκεται στο στάδιο των συζητήσεων μαζί τους. Η περίπτωση του Άγγελου Βέρτζου δεν είχε θετική κατάληξη καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να αρνηθεί την δελεαστική πρόταση της Κέρκυρας.

Στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα υπάρχει η προφορική συμφωνία με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, όμως μέχρι ο ποδοσφαιριστής να πάρει το δελτίο στα χέρια του τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, με τους ανθρώπους της Νίκης να έχουν έτοιμη εναλλακτική.

Στον άξονα υπάρχουν δύο αξιόλογες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και οι δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι έμπειρος και καθαρό «6αρι» ενώ ο άλλος έχει κάνει καλά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και μπορεί να αγωνιστεί και στο «οκτώ».

Για τη θέση του σέντερ φορ η Νίκη δεν θα βιαστεί να κάνει κίνηση και θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που έχουν πέσει στο «τραπέζι», κάνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Τέλος δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και κάποια έκπληξη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος που μπορεί να ξεσηκώσει ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, που ήδη αναγνωρίζει την φετινή προσπάθεια ενίσχυσης η οποία δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό, τα πάντα είναι σχεδόν καθορισμένα και θα ανακοινωθούν μετά και την άφιξη του Φάντζιο Μπούις στον Βόλο. Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουλίου, ενώ έχει ήδη κλειστεί το ξενοδοχείο που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τα εισιτήρια διαρκείας και οι νέες εμφανίσεις της ομάδας θα παρουσιαστούν σε μία σεμνή τελετή, χωρίς τυμπανοκρουσίες και show, καθώς η επικοινωνιακή γραμμή των κυανολεύκων αναμένεται διαφορετική τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις