Austrian Boys: Έχουμε και εμείς το δικό μας colpo grosso

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ως αναμενόμενη θα χαρακτηρίζαμε την απάντηση της Δημοτικής αρχής, όσον αφορά την χρήση του ΕΑΚ από την ομάδα μας. Όλο αυτό το σκηνικό περιλαμβάνεται στο σχέδιο πολέμου του ακατανόμαστου εναντίον της ομάδας μας.

Για αυτό θα καταγράψουμε ένα προς ένα όλο το colpo grosso του τελευταίου μήνα, ώστε να σταματήσει αυτό το τσουνάμι που έχει ξεκινήσει στην ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα και ξέρουν καλά ότι θα τους αφανίσει μια και καλή πολύ σύντομα.

1.Κόλπα και τερτίπια ανακαλύπτουν για να μην είναι δυνατή η χρήση του ΕΑΚ.

2.Αναγγελίες σε τηλεοπτικό σταθμό να μην βοηθήσουν οι επιχειρηματίες της πόλης την ομάδα μας

3.Σκοτεινές επαφές σε απόκρυφα μέρη του ακατανομάστου με τον «πρόεδρο» της Νίκης, προσφέροντας τον στήριξη για τη νέα χρονιά… φυσικά με ανταλλάγματα.

4.Απειλές σε παλαίμαχο γνωστό καλαθοσφαιριστή που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το μπασκετικό τμήμα, να μην αναλάβει… ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ…

Εμείς είμαστε εδώ να αριθμούμε όλες τις εναντίον ενέργειες κατά της ομάδας μας, να ενημερώνεται ο κόσμος, γιατί το 2019 πλησιάζει …. Και τότε έχουμε και εμείς το δικό μας colpo grosso.

Η ομάδα περνάει το πιο ήσυχο καλοκαίρι τα τελευταία 20 χρόνια. Μια ηρεμία που ποτέ δεν την είχαμε. Ο κόσμος έχει αποδείξει σε όλες τις εκδηλώσεις ότι είναι συσπειρωμένος και αυτό είναι η μεγάλη άμυνα αλλά και η ισχυρή επίθεση όταν χρειαστεί απέναντι σε οποιαδήποτε εχθρό της».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις