Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη (12/7) η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση όρισε για την Πέμπτη 12 Ιουλίου ο ΑΣ Αναγέννηση, μετά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού της ομάδας ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική.

Ο Ερασιτέχνης της Αναγέννησης καλεί τα μέλη του αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει το παρών στη συνάντηση που θα λάβει χώρα στις 20:00 στο Εργατικό Κέντρο, ενώ σημειώνει ότι για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα διοικητικά της ομάδας, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του συλλόγου έως και την Τετάρτη, 11 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:

«Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της footballeague επισημοποιήθηκε μετά από καιρό ότι ο Σύλλογος μας δυστυχώς υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

  Ο Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 συγκαλεί λοιπόν έκτακτη και κρίσιμη γενική συνέλευση την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 8 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο και καλεί τα μέλη του και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να παραστούν ώστε να γίνει από το Δ.Σ. ενημέρωση για την υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα μας με βάση τα τελευταία δεδομένα και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της.

Καλούνται όσοι έμπρακτα θέλουν να συμμετέχουν διοικητικά  στη φετινή δύσκολη προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τα μέλη της διοίκησης έως και την Τετάρτη 11 Ιουλίου και να δώσουν το παρόν στη συνέλευση για να  γνωστοποιηθούν τα πάντα  και στον υπόλοιπο κόσμο.

Με τιμή Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις