Χάνεται ο Πόνσε για την ΑΕΚ

Δυσάρεστη τροπή στην υπόθεση του Εζεκίελ Πόνσε για την ΑΕΚ, με τον Αργεντινό επιθετικό όπως όλα δείχνουν να κλείνει την πόρτα στην Ένωση και να μετακομίζει στην Σαμπντόρια!

Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ελλάδας τα είχαν βρει σε όλα με τη διοίκηση της Ρόμα για τον δανεισμό του 21χρονου άσου, αλλά ο Λατινοαμερικάνος είχε στην… αναμονή τους κιτρινόμαυρους ψάχνοντας πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, τελικά ο Πόνσε δέχθηκε πρόταση από τη Σαμπντόρια και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Γένοβα.

Όπως φαίνεται, ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή χάνεται οριστικά, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του να είναι αναγκασμένοι πλέον να στρέψουν αλλού τα βλέμματά τους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία είχε δηλώσει ότι οι κιτρινόμαυροι είχαν συμφωνήσει σε όλα με τη Ρόμα και απέμενε το «ok» του παίκτη για να μετακομίσει στην Αθήνα.

Ο ίδιος, όμως, δεν θεωρούσε καλή επιλογή για την καριέρα του το ελληνικό πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Σαμπντόρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις