Πήρε Νικολόπουλο ο Αστέρας Ιτέας

Την απόκτηση του Βαγγέλη Νικολόπουλου ανακοίνωσε ο Αστέρας Ιτέας. Ο 26χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Οπούντιο Μαρτίνου, ΟΦΗ και ΑΟ Χαλκίδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Ιτέας είναι από σήμερα ο Βαγγέλης Νικολόπουλος, αφού ο Πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας κ. Petros Mantouvalos ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία του τεχνικού τιμ της ομάδας μας και με συνοπτικές διαδικασίες “έκλεισε” άμεσα έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από το “πάνω ράφι”.
Ο Βαγγέλης είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως εξτρέμ με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και την ικανότητα του στο σκοράρισμα.
Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ΑΕ Δηλεσίου και στην συνέχεια πήγε στον Οπούντιο Μαρτίνου όπου σημείωσε 41 τέρματα και οδήγησε την ομάδα του στην Γ’ εθνική κατηγορία την σεζόν 2012-13 ενώ στην Γ’ εθνική με τον Οπούντιο πέτυχε 14 τέρματα. Οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και τον οδήγησαν σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας τον ΟΦΗ την σεζόν 2015-16 .

Ο Νικολόπουλος έχει αγωνισθεί επίσης σε: ΑΟ Χαλκίδας Γ’, Τριγλία Ραφήνας Γ’, Φωστήρα Γ’, Προοδευτική Γ’.

Ο ίδιος δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα κι εγώ στην οικογένεια της Ιτέας
Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.
Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνετε και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους του Αστέρα.
Καλή αρχή με υγειά και επιτυχίες στην ομάδα”

Ο Πρόεδρος κ. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καλωσορίζουν τον Βαγγέλη στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις